Briefing
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

0

Her er de otte vigtigste nyheder fra Finans onsdag morgen

Få et hurtigt overblik over nattens og morgenens vigtigste nyheder.
 

Prins Henrik er afgået ved døden. Sent tirsdag aften sov prinsen ind på Fredensborg Slot omgivet af sin hustru og sine to sønner. Det er endnu uvist, hvor og hvornår prinsen skal bisættes. Ifølge kongehuseksperter var prins Henrik en uvurderlig støtte for dronningen. Men han vil også blive husket som den utilfredse prins, der nok aldrig blev rigtig værdsat af den danske befolkning.
 

Lego vil danse tættere med både Google og Facebook. Lego tror, at Youtube bliver en vigtig del af strategien for sociale medier i fremtiden. Det betyder et tæt samarbejde med Google, men også med Facebook. Lego skal beherske og herske over de sociale medier.


Lars Bonderup Bjørn har endevendt rodet i Ewii: Vil sige farvel til elscooter og brændselsceller
. Den nye direktør i energikoncernen Ewii vil sælge tabsgivende ventureinvesteringer og lukke ned for milliondyre sponsorater. Samtidig skal kulturen i Ewii ændres og medarbejderne have mere ansvar. Pengene skal tilbage og arbejde for Trekantsområdet, lyder det.


Bill Gates langer ud efter Donald Trump i åbent brev: Har aldrig været så uenig med Det Hvide Hus
. Bill and Melinda Gates Foundation har netop udsendt sit årsbrev og taget fat om 10 svære spørgsmål fra det forgangne år. Særligt det sjette i rækken vækker opsigt.


Sky vinder hovedparten af tv-rettigheder til Premier League. 5 ud af 7 tv-rettighedspakker til fremtidige Premier League-kampe er nu solgt, og Sky kommer med den nye aftale til at betale 3,58 mia. pund for 128 kampe i tre sæsoner fra 2019. Rivalen BT Sports får adgang til 32 kampe for 885 mio. pund. De seneste års inflationen i værdien af tv-rettighederne ser med de 5 pakker foreløbig ud til at være bremset. (Reuters)


Martin Schulz trækker sig som SPD-formand.
Socialdemokraten Martin Schulz trækker sig som formand for tyske SPD med øjeblikkelig virkning. Han skulle have været partiets redning, men det endte ikke godt. (Ritzau)
 

Tiger-stifter står til ny milliardjackpot. Kapitalfonden EQT har hyret Morgan Stanley til at sælge Tiger-kæden. Det kan sende flere milliarder til stifter Lennart Lajboschitz, som ejer 28 pct. (Børsen)


Har arabiske oliestater gjort landgang i europæisk topfodbold?
Onsdag får vi en del af svaret. Paris Saint-Germain og Manchester City har været suveræne i deres respektive ligaer i denne sæson. Men hvor langt er de fra europæisk succes og dominerende klubber som Real Madrid og Barcelona? To eksperter giver deres bud.
 

Har du fået overblikket? Du kan også få de vigtigste nyheder direkte i mailboksen eksklusivt udvalgt af vore redaktører ved at tilmelde dig vores morgenbriefing.

BRANCHENYT
Læs også