Briefing
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Her er de 10 vigtigste nyheder fra Finans torsdag morgen

Kåre Schultz har pt Danmarks stærkeste topchef-brand. Foto: arkiv

Få et hurtigt overblik over nattens og morgenens vigtigste nyheder.
 

Nyt blod i magtens hjørne - her er topcheferne med det stærkeste brand. Fire af Danmarks mest toneangivende selskaber - Mærsk, Novo, Lego og Danfoss - har alle vinket farvel til topchefen inden for det seneste halvandet år. Det kan ses i Infomedias omfattende opgørelse af "CEO Superbrands 2017", der offentliggøres torsdag.
 

Genmab-chef: »Vi tror på, at salget dybest set vil eksplodere.« 2018 bliver et godt år, men 2019 kommer til at slå alle rekorder, spår topchefen i det danske biotekselskab Genmab, Jan van de Winkel. Trods 5,4 mia. kr. i kassebeholdning vil direktøren ikke videresende pengene til investorerne.
 

Elbiler kan ikke befri verden for olien. Budskabet er gentaget til hudløshed: I en ikke så fjern fremtid kører alle i elbiler, og olie vil blive svært umoderne. Det passer bare ikke, siger direktøren for IEA.
 

Regeringen stopper al olie- og gasjagt på land. Årtiers forgæves jagt på et nyt olie- og gaseventyr på land i Danmark får nu en ende. Regeringen meddelte onsdag, at den ikke længere vil give tilladelse til efterforskning og udvinding af olie og gas på land og i indre danske farvande. (Ritzau)
 

Advokatundersøgelse har frifundet Skat-direktører i udbyttesag. Advokatfirmaet Bech-Bruun mener ikke, at to direktører i Skat har begået tjenesteforseelser i forbindelse med skandalen om udbyttesvindel for 12,3 mia. kr.
 

Arla har affyret vækstraketter mod fjerne markeder. Arla har det seneste år fået et gennembrud på en række fjerne markeder. Eksporten til lande i Afrika og Asien vokser eksplosivt, og der ventes at være meget mere krudt i den vækstraket.
 

Danskerne på vej mod EU-rekorder i arbejde. Danskerne vil i de kommende årtier stige til tops på ranglisterne over lande, hvor flest er i arbejde, og hvor folk går senest på pension. Det viser en analyse fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd, AE.(Politiken)
 

GE angriber Siemens og Vestas på havvind. Amerikanske GE gør klar til offensiv på havvindmøllemarkedet og hyrer salgsdirektør til at gå i flæsket på Siemens og Vestas. Det bliver dyrt, siger analytiker. (Børsen - låst artikel)
 

Nyt smuthul til billige kopimøbler lukker. Syv netbutikker med kopier af danske møbelklassikere skal nu blokeres. Originalproducenterne tror, de har fundet en effektiv måde at holde de ulovlige kopisælgere stangen.
 

Fødevaregigant i priskrig med butikker over hele Europa. Fødevaregiganten Nestlé er kommet i bad standing hos en af Europas største butikskædesamarbejder. Krigen handler om prisen på alt fra pizzaer og bouillonterninger til kaffe.
 

Har du fået overblikket? Du kan også få de vigtigste nyheder direkte i mailboksen eksklusivt udvalgt af vore redaktører ved at tilmelde dig vores morgenbriefing.

Læs også
Top job