Briefing
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Her er de 8 vigtigste nyheder fra Finans onsdag morgen

En 3D-printer, der har et byggeareal på 100x150x100 cm - altså over en kubikmeter. Dermed kan den printe modeller i forholdet 1:1 i stedet for 1:5, som mange andre 3D-printere printer i. Foto: Arkiv Foto: Ragnar Prototyping

Få et hurtigt overblik over nattens og morgenens vigtigste nyheder.

Danske virksomheder sakker bagud i milliardstort 3D-kapløb. Med 46 mio. kr. i ryggen skal Dansk AM Hub hjælpe små og mellemstore danske virksomheder til succes i en 3D-industri i høj fart.

Amager Bakke-byggeri udløser spektakulært milliardsøgsmål i USA. Esbjerg-virksomheden B&W Vølunds amerikanske moderselskab er sagsøgt for at holde problemerne på det nybyggede affaldsanlæg Amager Bakke skjult for investorerne. Her er hele historien.

Støttepartier trodser S: Vi vil have indflydelse på udlændingepolitikken. Mens Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, forsikrer om, at der vil være ro om udlændingepolitikken under en S-regering, fastholder de partier, der skal bringe hende til magten, at de vil imødekommes på netop dette politiske felt.

Kopihandel koster erhvervslivet 8,6 milliarder kroner. Det koster dyrt for danske virksomheder, at mange forbrugere går mere efter pris end ægthed og måske kvalitet. En EU-rapport anslår, at handlen med kopivarer koster danske virksomheder milliarder af kroner i tabt indtjening - og hvad der svarer til 5.000 arbejdspladser. (DR)

Verdensbanken advarer om 2008-tilstande. Hvis resten af verden vælger af følge USA og Donald Trump og fører en protektionistisk handelspolitik, så kan følgerne blive, at vi ender i en krise, som den der ramte verden som en mur i 2008, lyder advarslen fra Verdensbanken. (The Guardian)

Havvind vil sætte hidtil uset pres på elmarkedet i USA. Hvis de danske netoperatører føler sig udfordret af den konstante udbygning af vedvarende energi, så bør de bare kigge mod den anden side af Atlanterhavet. Udsigten til kommende, store havmølleparker i det nordøstlige USA, hvor et forældet elnet og flaskehalse er hverdag, giver myndighederne grå hår i hovedet. (EnergiWatch)

Det Hvide Hus fanget i en løgn om berygtet Trump Tower-møde. Donald Trumps advokater siger, at det var præsidenten, der dikterede en udtalelse for sin søn efter afsløringen af at sønnen i juni 2016 før præsidentvalget holdt et møde i familietårnet Trump Tower på Manhattan med en advokat med forbindelser til Kreml. Det har Det Hvide Hus tidligere afvist. (JP)

Obligationsmarkedet kan se frem til højere renter. Internationale obligationsopkøb vil falde fra 1.200 mia. dollars sidste år til 500 mia. dollars de kommende år, vurderer Oxford Economics. Det vil give højere renter i mange vækstlande, mener man.

Har du fået overblikket? Du kan også få de vigtigste nyheder direkte i mailboksen eksklusivt udvalgt af vore redaktører ved at tilmelde dig vores morgenbriefing.

Læs også
Top job