Briefing
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Her er de 9 vigtigste nyheder fra Finans onsdag morgen

Foto: Colourbox

Få et hurtigt overblik over nattens og morgenens vigtigste nyheder.
 

Næsten 10 år efter finanskrisen: Sidste bank tilbagebetaler statsslån. Den Jyske Sparekasse betaler som sidste bank et lån tilbage til staten, som den har optaget gennem Bankpakke II.


Årets lækkerbisken: Der er lagt op til benhård budkrig om Ørsteds el-kabler
. El-selskabet Seas-NVE kommer ifølge eksperter til at slås med pensionsselskaber og internationale fonde om Ørsteds elnet i hovedstaden, der kan komme til at koste omkring 14 mia. kr.


3 kaprer stor erhvervskunde: »Vi vil sætte os hårdere på erhvervsmarkedet«
. 3 har fået Green Mobility, der står bag de eldrevne delebiler i København, ind som storkunde. Det er et vigtigt skridt for 3 på fremtidens erhvervsmarked, hvor teleselskaberne skal levere nye, smarte løsninger til virksomhederne.


Louis Poulsen tæt på at blive solgt
. Lampevirksomheden Louis Poulsen er tæt på at få nye ejere. En handel kan blive annonceret allerede onsdag.
 

Danmark er det dyreste EU-land at leve i. EU's statistikkontor, Eurostat, har sammenlignet priserne i de 28 medlemslande på 2.000 varer og serviceydelser er indsamlet og indekseret i forhold til købekraft. Her er Danmark en suveræn topscorer med 141,5 point på EU's indeks, mens Vulgarien ligger i bund. Norge og Schweiz er ikke med i EU og dermed heller ikke med i opgørelsen. (DR)
 

»Uacceptabelt og helt over stregen«: Minister vil slå hårdt ned på sælgere af legetøj med ftalater og skadelig kemi. Miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen (V) vil slå hårdt ned på virksomheder, som markedsfører legetøj med ftalater og skadelige stoffer. (JP)


Uffe Elbæk vil være statsminister
. Alternativets formand spiller sig selv på banen som statsministerkandidat på linje med Mette Frederiksen og Lars Løkke Rasmussen. R hilser nybruddet velkomment, mens SF ryster på hovedet.


Nu prøver Rent-a-Wreck igen at erobre det danske marked
. Inden for et år håber Wrent-a-Wreck at have sat 10 nåle på det danske landkort. Men biludlejningskoncernen har i årevis forsøgt at komme ind i Danmark.
 

De amerikanske aktier tog sig tirsdag et pusterum fra handelskrigen og steg. Det var især energiselskaberne, der trak markedet i plus efter fremgang til olieprisen, men teknologiaktierne vendte også tilbage i plus efter mandagens sure stemning.
 

Har du fået overblikket? Du kan også få de vigtigste nyheder direkte i mailboksen eksklusivt udvalgt af vore redaktører ved at tilmelde dig vores morgenbriefing.

Læs også
Top job