Briefing
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Her er de ni vigtigste nyheder fra Finans onsdag morgen

Få et hurtigt overblik over nattens og morgenens vigtigste nyheder.
 

Danske Bank revser kritikere af hvidvaskundersøgelse. For første gang stiller formand Ole Andersen op til et større interview om bankens undersøgelser af hvidvasksagen. Han mener, at kritikken af dem er unuanceret.

Skatteminister sparker nyt våben til leasingkontrol til hjørne. Egentlig var regeringen og DF blevet enige om brug af obligatoriske standardkontrakter for at kontrollere leasingselskabers afregning bedre, men kontrakterne har lange udsigter.

Godt nyt til naboer til nye solcelleparker. Siden 2009 har naboer til nye vindmøller haft ret til at kræve erstatning for forringelser af ejendomsværdien. Samme ret har naboer til solcelleparker ikke haft. Men det får de nu.

Apple overgår forventningerne i kvartalsregnskab. Den amerikanske tech-gigant kom tirsdag aften med sit regnskab for 3. kvartal, som viste en omsætning på 53,3 mia. dollars, hvilket er mere, end analytikerne havde forventet.

Aftale mellem EU-formand og USA's præsident slår sprækker. Belejlig taktik eller en reel aftale? Der gik ikke mere end en dag, før sprækkerne viste sig i Junckers og Trumps handelsaftale. (Jyllands-Posten)

Trump planlægger endnu højere told på varer fra Kina. Handelsstriden mellem verdens to største økonomier, USA og Kina, kan blive optrappet onsdag. Ifølge en anonym kilde planlægger præsident Donald Trump at offentliggøre et udspil om en told på 25 pct. på importerede varer fra Kina. Satsen skal lægges på varer med en samlet værdi på 200 mia. dollars. (Reuters)

Britisk bilchef frygter, at "no deal"-brexit vil smadre bilindustrien. Bilsalget i Storbritannien styrtdykker, investeringer ligeså, og hvis brexit-forhandlinger ender uden en aftale, vil stigende toldsatser smadre resten, advarer den britiske bilbranche.

Amazon-stifters forældre satsede på sønnen: Nu er de milliadærer. I 1995 smed Jackie og Mike Bezos godt 250.000 dollars i sønnen Jeff's lille internet-projekt. I dag kan de have tjent op mod 200 mia. kr.

CBS-topchef undgår retsforfølgelse for sexanklager. En sexskandale har på det seneste ramlet ned over topchefen i den amerikanske medievirksomhed CBS, Les Moonves, men tirsdag opgav LA-anklagere at retsforfølge ham. (Reuters)
 

Har du fået overblikket? Du kan også få de vigtigste nyheder direkte i mailboksen eksklusivt udvalgt af vore redaktører ved at tilmelde dig vores morgenbriefing.

Læs også