Briefing
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Her er de 10 vigtigste nyheder fra Finans fredag morgen

FTF og LO skal fusionere og det var frygtet, det ville medfører fyringer  - men det ser ud til at kunne undgås. Her ses de to formænd: Bente Sorgenfrey fra FTF (tv) og Lizette Riisgaard (LO) Foto: Joachim Ladefoged

Få et hurtigt overblik over nattens og morgenens vigtigste nyheder.
 

Er Peder Tuborgh ved at forlade Pandora ad bagvejen? Topchefen er vippet ud, og Pandora-bestyrelsen har besluttet at udvide. Er formand Peder Tuborgh dermed i færd med at finde sin egen afløser? Det er dumt tidspunkt for et skifte, advarer eksperter.

FTF undgår ventede massefyringer før fusion med LO. Knap hver tredje ansatte i FTF havde udsigt til en fyreseddel, men nu er organisationen nede på at skulle vinke farvel til fire. Frygten for et regulært blodbad ser ud til at blive gjort til skamme forud for fusion.

»Good luck med at gå efter mig - jeg ejer ikke en krone«. Sådan lyder det fra Torben Jensen, den tidligere direktør i det krakkede investeringshus Hellerup Finans efter, at en gruppe investorer nu planlægger flere gruppesøgsmål. Kim Nielsen står i front for søgemålene: »Der er mennesker, der i dag ikke har råd til at blive boende,« siger han.

Her er huspriserne steget mest. Hvis du overvejer salg, er det måske nu, du skal slå til. For i to ud af tre af landets kommuner kan ejerne lige nu få mere for deres boliger, end de kunne i juli 2017.

Nøglepersoner i hvidvasksag nægter at deltage i undersøgelse. Flere centrale tidligere ansatte tør ikke medvirke i Danske Banks egen undersøgelse af hvidvasksagen, og det svækker den troværdighed, lyder kritikken fra flere fronter. (Berlingske)

Tidligere forsvarsminister Carl Holst (V) forlader politik. Men han fortryder intet, fastslår han. Han vil blot gerne have mere tid til familien og kan i dag også se positivt på den mediestorm, der endte med, at han røg som forsvarsminister. (Avisen Danmark)

End ikke investmentbankernes frugtskåle er fredet. For Deutsche Bank skal igen skære i omkostningerne, og derfor har de vellønnede investmentbankere nu også fået besked på at tage toget og flyve på økonomiklasse for at barbere omkostningerne ned.

Samsung præsenterer spille-venlig telefon. En ny version af Samsungs såkaldte "phablet", der er en hybrid mellem en smartphone og en tavlecomputer, blev lanceret i New York torsdag. Med Note 9 lover Samsung bl.a. bedre batteritid. (Reuters).

Ny data fastslår, at nonvoters gav Trump sejren. Et nyt stort studie fra Pew Research Center konkluderer, at de amerikanere, der ikke stemte ved præsidentvalget i USA i 2016, betød lige så meget for Donald Trumps sejr, som dem, der stemte. (Washington Post)

Plan om afnotering af Tesla skader kreditvurdering, mener Moody's. Tesla-topchef Elon Musks mulige afnotering af bilproducenten får nu kreditvurderingskoncernen Moody's til at udtrykke bekymring og kalde Tesla-planerne for "kredit negative". (CNBC)
 

Har du fået overblikket? Du kan også få de vigtigste nyheder direkte i mailboksen eksklusivt udvalgt af vore redaktører ved at tilmelde dig vores morgenbriefing.

BRANCHENYT
Læs også