Briefing
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Her er de otte vigtigste nyheder fra Finans tirsdag morgen

Få et hurtigt overblik over nattens og morgenens vigtigste nyheder.
 

Børsboom sænker farten på Novo-ejers investeringsrus: Priserne er for høje. Novo Holdings er vokset massivt i de to år, Kasim Kutay har stået i spidsen for den stenrige pengetank. For tiden er det svært at finde attraktive investeringer. Priserne er simpelthen løbet løbsk.

Kæmpe sag om industrispionage i Velux vakler efter »kaotisk« efterforskning. Efter mere end to års efterforskning er helt centrale aktører endnu ikke kontaktet eller afhørt, har Nordsjællands Politi indrømmet. Erhvervshemmeligheder i konkurrentens hænder kan koste Velux 5 mia. kr. Sådan chokerede fru Q Velux med sin beretning om mulig industrispionage.

Medie: Skandalen om hvidvask hos Danske Bank vokser med milliarder. En lækket, intern rapport om sagen med hvidvaskning kan vise, at der på bare et år strømmede 190 mia. kr. gennem bankens filial i Estland. Toppen i Danske Bank vil ikke bekræfte de nye oplysninger. (Financial Times)

Erhvervslivet giver bundkarakterer til storbyer. Landets to største byer, København og Aarhus, ligger endnu engang i den tunge ende med hensyn til at give erhvervslivet de bedst mulige forhold at drive virksomhed under.

Modemilliardærs tøjmærke rykker tilbage til start. Det største mærke i Bestseller-koncernen, Jack & Jones, jagter ny vækst gennem øget fokus på den oprindelige kerneforretning, nemlig jeans til mænd i mange lande.

Radio24Syv klager til EU over udflytning. Radio24syv mener, at det er i strid med EU-reglerne at tvinge radiostationen til at have hovedsæde vest for Storebælt. Stationen forsøger at få EU til at gribe ind. (Politiken)

C25-chefer har 1,3 mia kr i egne selskaber. Danske C25-topchefer har aktier i egne virksomheder for 1,3 mia. kr. Samtidig har hver anden topchef mindre end én årsløn investeret i aktier hos sin arbejdsgiver. (Børsen - betalingsartikel)

Mediegigant køber dansk netdoktor. Svensk koncern vil være stærkere inden for medier med fokus på sygdom og sundhed. Derfor opkøber den det danske netmedie Netdoktor.

Har du fået overblikket? Du kan også få de vigtigste nyheder direkte i mailboksen eksklusivt udvalgt af vore redaktører ved at tilmelde dig vores morgenbriefing.

Læs også
Top job