Briefing
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Her er de 9 vigtigste nyheder fra Finans onsdag morgen

Ved onsdagens generalforsamling i Pandora kunne aktionærerne også betragte nogle af koncernens nye smykkekollektioner, som er på vej ud i butikkerne. Foto: Gregers Tycho.

Få et hurtigt overblik over nattens og morgenens vigtigste nyheder.
 

Antallet af chefer i skattevæsenet svulmer. På blot et år er antallet af chefer i skattevæsenet steget med 25 pct. Ifølge skatteminister Karsten Lauritzen (V) er det bl.a. et opgør med en svag ledelseskultur i det gamle Skat. Denne gang handler Skats omstrukturering om at bruge flere penge.

Milliardæren Lars Seiers danske Formel 1-drøm er blevet dyrere. For et år siden var det ifølge det danske Formel 1-projekt »helt usandsynligt«, at et løb i København ville koste 500 mio. kr. Det viser sig nu at blive endnu dyrere. Meget snart afgøres den danske Formel 1-drøm.

Alverdens kvinder må betale mere for Pandora-smykker. Pandora har netop lanceret højere priser rundt om på salgsmarkederne. Det skal sende flere kroner i kassen hos den børsnoterede, danske smykkekoncern.

Lego-topchef: Jeg vil ud i mange flere byer i Kina og mangedoble antal børn vi når. Det kinesiske marked vil buldre derudaf for Lego i nogle år endnu, forventer Lego-chefen. Men efter et halvår med fald i omsætningen handler det for koncernen som helhed om blot at vokse.

Ny direktør rydder op på Amager Bakke: Energichef sendt hjem efter regelbrud. Den tidligere konstituerede direktør Dan Fredskov skal redegøre for sin rolle i en sag om brud på udbudsreglerne.

Norwegian sælger ud af flyflåden. Det norske lavprisselskab er på jagt efter købere til både nye og brugte fly - målet er at reducere gælden. (Reuters)

Velfærdsopgør: VLAK nærmer sig S-mål for offentlig vækst. Regeringen lægger med sin finanslov op til en offentlig forbrugsvækst på 0,4 pct. - men tallet kan let vokse og ende på de 0,65 pct., som Socialdemokratiet har som mål. (Børsen)

Pludselig blev "fredsaftale" brudt: Kan karteldannelse få landsholdet i problemer? 23 modige mænd står i en bizar situation i kamp for Danmark. DBU og spillerne anklager hinanden for at have taget gammel strid op. En sag, der kan få konsekvenser for fremtidens fodboldlandshold. (JP)

Det skandaleramte biotekselskab Theranos bliver nu opløst. Theranos med Elizabeth Holmes i spidsen, bliver endegyldigt opløst i de kommende måneder og stopper helt med at eksistere. Holmes er anklaget i en omfattende svindelsag med selskabet, der skulle have opfundet en hel ny metode til blodprøvetagning, men som viste sig at være svindel. (WSJ)
 

Har du fået overblikket? Du kan også få de vigtigste nyheder direkte i mailboksen eksklusivt udvalgt af vore redaktører ved at tilmelde dig vores morgenbriefing.

Læs også
Top job