Briefing
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Her er de otte vigtigste nyheder fra Finans torsdag morgen

Få et hurtigt overblik over nattens og morgenens vigtigste nyheder.
 

Økonomer sætter udløbsdato på det globale opsving. Et årti efter finanskrisen begynder de første prognoser at spå om afslutningen på det økonomiske opsving i USA og dermed også i eurozonen. Allerede næste år vil finansmarkederne spejde efter tegn på nedturen, vurderer banker.

Ny massiv kritik af Finanstilsynet i Danske Bank-skandale. Finanstilsynets argumenter for at lade være med at politianmelde Danske Bank holder ikke. Det mener flere eksperter. Politiker om Finanstilsynets afvisning af politianmeldelse af Danske Bank: »Det er lige lovligt kreativt.«

Danske Bank hjalp kunder med skattesnyd i Luxembourg. Lidt mere om landets største bank, der angiveligt har brugt et berygtet advokatfirma fra Panama til at hjælpe kunder med at undgå at betale skat i Danmark. (Politiken)

Populær bøfkædes topchef stopper pludseligt: 29-årig tager midlertidigt over. Den sønderjyske bøfrestaurant Flammen vinker farvel til sin adm. direktør, der fratræder stillingen med øjeblikkelig virkning.

Amerikansk centralbank hæver renten: Er på højeste niveau i mere end 10 år. Præcis som markederne havde forventet, lader den amerikanske centralbank sin toneangivende rente kravle opad. USA's præsident, Donald Trump, siger til Bloomberg, at han er en »lavrente-person« og derfor er utilfreds med renteforhøjelsen.

Handelskrigen koster Ford milliardbeløb. Donald Trumps ekstra told på stål og aluminum har kostet bilgiganten Ford omkring 1 mia. dollars, svarende til over 6 mia. kr., i indtjening. Det fortæller Fords topchef. (Reuters)

Kendt dansk mediehus skal faktatjekke nyheder for Facebook. Den amerikanske teknologigigant Facebook ruster sig endnu engang i kampen mod falske nyheder. I et nyt tiltag i forbindelse med det kommende danske folketingsvalg vil Facebook indgå en aftale med mediehuset Mandag Morgens faktasite TjekDet.

Mofibo-millionær rammer guldåre med telefonbokse. Morten Meisner-Jensen har med firmaet Room sat en ny vækstkomet i søen. Allerede første år er der udsigt til, at han sælger telefonbokse for 65 mio. kr. (Børsen - betalingsartikel)
 

Har du fået overblikket? Du kan også få de vigtigste nyheder direkte i mailboksen eksklusivt udvalgt af vore redaktører ved at tilmelde dig vores morgenbriefing.

Læs også
Top job