Briefing
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Her er de otte vigtigste nyheder fra Finans torsdag morgen

Få et hurtigt overblik over nattens og morgenens vigtigste nyheder.
 

Bagmandspolitiet blev advaret om svindelmistænkte Britta Nielsen - men ingen stoppede hende. Britta Nielsens bank, Danske Bank, indberettede hende allerede i 2012 til bagmandspolitiets hvidvasksekretariat. Selv om bagmandspolitiet blev advaret i 2012, kunne hun fortsætte med at hæve millioner af kroner til sig selv. Bagmandspolitiet erkender brøler: Fik flere indberetninger om mistænkelige transaktioner uden at efterforske dem.

Uenighed om brugen af milliardformue førte til opgør i Grundfos-fond. Efter kun syv måneder som formand i Poul Due Jensens Fond kom formand Jens Bager på tværs af ejerfamilien bag Grundfos. Det endte i et åbent opgør, som fik Bager til at gå.

Medie: May har indgået brexit-aftale om EU-adgang for britiske banker. I noget, der ligner et reelt gennembrud i de fodslæbende brexit-forhandlinger, har Theresa May indgået en aftale, som også efter brexit vil sikre den britiske finanssektor adgang til EU’s fællesmarked. (The Times)

Dansk solkomet gør klar til børsnotering. Obton Group har professionaliseret sin bestyrelse og overvejer at gå på børsen. Han kedede sig forfærdeligt på golfbanen - så tændte Anders op for en solkomet.

Politikere raser over Bagmandspolitiets bommert: »Det er mig fuldstændig ubegribeligt«. Politikere er forargede over den manglende reaktion på advarsler om økonomisk svindel i Socialstyrelsen allerede tilbage i 2012.

Usikkerhed for boligejere og hul i statskassen efter nyt kollaps i Skatteministeriet. Et nyt vurderingssystem fra Skatteministeriet bliver forsinket. Det koster indtægter for staten og efterlader hundredetusinde af boligejere i en usikker situation i årevis.

Nu skal Anders Hedegaard kaste sin vækstformular i udlandet. Det er især Anders Hedegaards evne til at katalysere en vækstspurt, der har fået et udenlandsk selskab til at hive den danske GN Hearing-topchef i ærmet.

Stærk aktie-afslutning på hård oktober i USA. De amerikanske aktier sluttede en ellers rædselsfuld oktober med at slå en positiv tone an, da fremgangen tirsdag fortsatte med øget styrke onsdag.
 

Har du fået overblikket? Du kan også få de vigtigste nyheder direkte i mailboksen eksklusivt udvalgt af vore redaktører ved at tilmelde dig vores morgenbriefing.

Læs også