Briefing
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Her er de 9 vigtigste nyheder fra Finans fredag morgen

Staten tjener flere milliarder på bilafgifterne, selvom de er blevet nedsat. Foto: Tariq Mikkel Khan

Få et hurtigt overblik over nattens og morgenens vigtigste nyheder.
 

Politisk frygt for Huawei kan sende uforudset kæmperegning til TDC. TDC er blevet klemt i den sikkerhedspolitiske kamp mod kinesiske Huawei. Det kan ende med, at teleselskabet skal udskifte teleudstyr og det kan forsinke det kommende 5G-netværk.

Fætter BR-familiens selskaber styrtbløder. Den dybe finansielle krise i legetøjskoncernen Top-Toy får familien bag, Gjørup, til at nedskrive deres ejerandel af legetøjsfirmaet til nul kr. Men de tror på, at rekonstruktionen lykkes, og de bliver som ejere

Staten har tjent milliarder af kroner på at sænke bilafgifterne. Tre gange siden 2015 er bilafgifterne blevet sænket. Det til trods er bilafgifterne blevet en stadig mere lukrativ forretning for staten. Nye tal fra Skatteministeriet viser nemlig, at statens indtægter fra bilafgifter på fem år steget 7 mia. kr. (JP)

May til EU-lederne på topmøde: I kan stole på mig. Theresa May har torsdag aften forsøgt at overbevise EU's stats- og regeringschefer om, at hun er i stand til at få en skilsmisseaftale med EU godkendt i det britiske parlament.

Mario Draghi: »Euroen har været en succes«. ECB's opkøbsprogram slutter om to uger. I perioder har det været den eneste drivkraft i europæisk økonomi, mener ECB-præsidenten, der på lørdag fejrer euroens 20-års fødselsdag.

Staten har tjent milliarder af kroner på at sænke bilafgifterne. Trods advarsler om det modsatte er statens indtægter fra bilafgifter på fem år steget 7 mia. kr., selv om afgifterne er sænket kraftigt.

Renault beholder direktør trods anklager om storstilet svindel. Den franske bilproducent Renault beholder Carlos Ghosn som direktør trods anklage om skattesvindel.

Formodet terrorist dræbt. Politiet i den franske by Strasbourg oplyser, at den mistænkte bag tirsdagens skudangreb er blevet dræbt. Det oplyser det franske politi på Twitter. Den franske indenrigsminister bekræfter, at en mand med et signalement, der passer til den eftersøgte, er skudt og dræbt. (DR)

Michael Svarer fortsætter på posten som overvismand. Michael Svarer fortsætter som overvismand i Det Økonomiske Råds formandskab frem til udgangen af 2021.
 

Har du fået overblikket? Du kan også få de vigtigste nyheder direkte i mailboksen eksklusivt udvalgt af vore redaktører ved at tilmelde dig vores morgenbriefing.

Læs også
Top job