Briefing
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

New York, New York ... Cool stemning på Michelin-restauranten Alouette

Der er masser af cool newyorkerstemning på den nye Michelinstjerne; måske ikke så overraskende, da kokken er tidligere souschef hos Mads Refslund på ACME på Manhattan.

Der er detaljeret skarphed hos Danmarks nye Michelinstjerne. Foto: Nocolai Lorenzen Den gamle industribygning skaber en urban, cool stemning. Foto: Nicolai Lorenzen

Let er det ikke. Det skal vist ikke være let. Alouette har kun åbent tre dage om ugen (tors.-lør.), herfra skal trækkes en månedlig pop up- begivenhed, der ikke involverer mad. Hjemmesiden melder ikke noget om, hvad man får at spise, kun, at det er evigt foranderligt og tæt på naturen, og at det koster, hvad det koster (1.545 kr. for en komplet aften, og der er ingen a la carte); prisen kan ændre sig uden varsel, men menuen ligger fast, og ikke engang da vi havde sat os, ville tjeneren røbe noget.

Man kan booke bord enten 17.30 eller 20.30, og det koster et gebyr, hvis man melder fra inden 24 timer før, for man har købt billet til en »oplevelse«, ikke bare bestilt bord. ..

BRANCHENYT
Læs også