Briefing
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Her er de 11 vigtigste nyheder fra Finans tirsdag morgen

Den britiske skuespillerinde Lashana Lynch overtager 007-agentnummeret fra James Bond i den nye Bond-film. Foto: Vianney Le Caer/AP

Få et hurtigt overblik over nattens og morgenens vigtigste nyheder.

Pensionsselskaber skyder milliarder i ejendomme. Store pensionsselskaber vil skyde 39 mia. kr. i ejendomme over de kommende tre år. Selvom de røde lamper blinker på ejendomsmarkedet, skruer landets pensionskasser massivt op, og dermed har kunderne 277 mia. kr. ude at hænge i ejendomsinvesteringer.

GN Store Nord er tæt på gennembrud i parløb med Google. Høreapparatkoncernen bliver igen teknologisk førerhund, når GN og Google inden længe kan koble høreapparater til Android-telefoner. Det sker efter, at der for et år siden tikkede en vigtig forespørgsel ind hos topledelsen i den danske koncern.

Kæmpeentreprenør skal redde Alitalia. Den italienske infrastrukturgigant Atlantia går sammen med Italiens jernbaneselskab Ferovie dello Stato Italiane og flyselskabet Delta for at redde flyselskabet Alitalia, der er under administration og har været på konkursens rand siden 2017. (AFP)

Von der Leyen træder tilbage som tysk forsvarsminister. Ursula von der Leyen skriver på Twitter, at hun vil forlade posten som tysk forsvarsminister på onsdag, uanset hvordan det går for hende ved EU-Parlamentets afstemning tirsdag.

Aktienedtur lurer: Regnskabsskuffelser kan udløse store kursfald. Der er lagt op til en regnskabssæson med flere nedjusteringer end normalt hos de danske selskaber. Og det kan give ekstra store kursfald i de kommende uger, vurderer Sydbank.

Medie: Russere besøgte Assange på Ecuadors ambassade. Wikileaks-stifteren Julian Assange havde under sit ophold på Ecuadors ambassade i London timelange møder med russere. Han modtog også pakker, som muligvis indeholdt hackede oplysninger i forbindelse med det amerikanske præsidentvalg i 2016. Det skriver CNN.

Se listen: Her er huspriserne nået over toppen fra finanskrisen. Det er kun i et lille antal af landets kommuner, at priserne på huse nu ligger markant over den tidligere top.

Britiske finansfolk søger til Danmark efter brexit. Siden briternes ja til at forlade EU i maj 2016 har 290 briter fra finans- og forsikringsbranchen i England fået fuldtidsbeskæftigelse i Danmark. Det svarer til en stigning på cirka 60 pct. (TV2)

Bioporto fik tæsk efter droppet ansøgning. Bioporto fik mandag barberet en solid luns af sin markedsværdi, efter at biotekselskabet har trukket sin registreringsansøgning for en børneudgave af nyretesten NGAL til FDA tilbage.

Storbritannien hylder matematiker og krigshelt med plads på landets største pengeseddel. Det bliver den britiske matematiker og kodebryder Alan Turing, der i et felt på 13 nu er valgt til at blive portrætteret på de nye 50-pundsedler.

Mon også hun vil have »a martini. Shaken, not stirred«? Sean Connery har båret 007-titlen. Det samme har Roger Moore, Pierce Brosnan og Daniel Craig. Men i 2020 får en kvinde rollen som den nye agent 007, når "Bond 25"-filmen får premiere.

Har du fået overblikket? Du kan også få de vigtigste nyheder direkte i mailboksen eksklusivt udvalgt af vore redaktører ved at tilmelde dig vores morgenbriefing.

BRANCHENYT
Læs også