Briefing
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Her er de vigtigste nyheder fra Finans onsdag morgen

Få et hurtigt overblik over nattens og morgenens vigtigste nyheder.
 

DI advarer: Risikoen for hårdt brexit er steget.
Virksomheder bør nu forberede sig på, at Storbritannien ryger ud af EU uden en aftale måske allerede til oktober. Det mener Danmarks største erhvervsorganisation DI. Midt i det dramatiske og kaotiske slutspil om brexit - og stik imod alle odds - er det dog lykkedes flere af sværvægterne i dansk fødevareindustri at øge eksporten af Lurpak og bacon over Nordsøen. Der er milliarder af kroner på spil.

Konstant udsalg presser økonomien i modebranchen - og jagten på bæredygtighed. Fuld fart på tøjproduktionen og ændrede købemønstre hos forbrugerne presser prisen på modetøj. Det fører til konstante udsalgsskilte i butikkerne for at holde fart i økonomien både hos detailhandlere og producenter, der på samme tid forsøger at blive mere klimavenlige. Men det er svært. Dansk tøjchef: Vi må gøre op med tom omsætning i modebranchen.

NNIT-chef varsler spareplan og fyringsrunde. Den danske it-virksomhed NNIT har tirsdag aften afleveret et skuffende regnskab for andet kvartal. Virksomheden har mistet en stor aftale med Novo Nordisk, mens en anden er i farezonen.

Erhvervsministeren er klar i mælet om gebyrstrid. Simon Kollerup stempler som ny erhvervsminister ind i gebyrstriden mellem betalingsgiganten Nets og flere hjælpeorganisationer. Det sker på hjælpeorganisationernes side.

Saudiarabisk oliegigant tjener stadig mest i hele verden. Selvom olieprisen falder, er det statsejede Saudi Aramco stadig verdens mest profitable virksomhed. Og hele det enorme overskud bliver trukket ud som udbytte - bl.a. til det saudiske kongerige.

Lufthavn i kæmpe udvidelse. Storbritanniens næststørste lufthavn, London Gatwick, har lanceret en ny investeringsplan, der skal forbedre forholdene for passagererne. I løbet af de næste fem år vil lufthavnen investere 8,9 mia. kr. - bl.a. i form af en robot-parkeringsplads.

Chef for spilgigant kritiserer Trump. Det er ifølge direktøren i Take-Two, Strauss Zelnick, udtryk for respektløshed, når Donald Trump bebrejder underholdningsindustrien for de mange masseskyderier, som USA på det seneste har oplevet. »Våbenvold er enestående amerikansk, og det vil kun ændre sig, hvis vi adresserer de rigtige problemer,« siger han. (CNBC)

Parken nedjusterer efter mislykket Champions League-kvalifikation. FC København måtte efter et sandt drama tirsdag aften vinke farvel til drømmen om at deltage i gruppespillet i Champions League. I forlængelse heraf nedjusteres forventningerne for Parken Sport & Entertainment A/S for 2019.
 

Har du fået overblikket? Du kan også få de vigtigste nyheder direkte i mailboksen eksklusivt udvalgt af vore redaktører ved at tilmelde dig vores morgenbriefing.

BRANCHENYT
Læs også