Briefing
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Her er de otte vigtigste nyheder fra Finans tirsdag morgen

Få et hurtigt overblik over nattens og morgenens vigtigste nyheder.
 

Skat har refunderet millioner i afgifter, der aldrig er betalt. Nye oplysninger viser, at Skat har refunderet registreringsafgifter på udtjente taxier i strid med reglerne. Kritikerne mener, at Skat ikke har styr på kontrollen. Skat afviser kritikken.
 

Medarbejdere frygter nyt flyttecirkus, når Skat parteres og flyttes stykvis. Formanden for Dansk Told- og Skatteforbund, Jørn Rise, vil se, hvordan planen om at splitte Skat op skal udmøntes, før han vil erklære sin støtte eller ej. Mandag aften kom det frem, at regeringen allerede næste år vil nedlægge Skat og erstatte det.


Formand efter købstilbud: »Jeg har nået den drøm, jeg havde for Vestjysk Bank«
. Efter lang tids søgen er der nu kommet, hvad der ligner en permanent løsning for Vestjysk Bank. Bestyrelsesformanden er mere end almindeligt godt tilfreds.


Private opfindere har skabt milliardomsætning for etablerede firmaer
. Men det er ikke kun virksomhederne, der vinder på aftalerne med opfinderne.


Oppositionspolitiker sendt i fængsel i Rusland
. En domstol i Moskva har dømt den russiske oppositionspolitiker Aleksej Navalnij til 30 dages fængsel for at have arrangeret en ulovlig demonstration. Domstolen har fundet Navalnij skyldig i at have brudt loven om offentlige forsamlinger flere gange. (BBC)


Trusler får PostNord til at stoppe postuddeling i Vollsmose
. PostNord har midlertidigt stoppet uddelingen af post i bydelen Vollsmose i Odense efter trusler og chikane rettet mod firmaets postbude. (Ritzau)


May vil skabe mere enighed om brexit
. Den britiske premierminister, Theresa May, siger mandag i en tale til de konservatives parlamentsgruppe, at hun ønsker at opbygge en større konsensus omkring Storbritanniens plan om at træde ud af EU. Samtidig har hun beklaget valgresultatet overfor partifællerne. (BBC)


Warren Buffett opfordrer til køb af israelske obligationer
. Milliardæren Warren Buffett, formand i investeringskonglomerat Berkshire Hathaway, rejser til New York i denne uge for at deltage i en række møder med investorer fra USA, Canada, Mexico og Brasilien. Formålet er blandt andet at få skudt flere penge i israelske regeringsobligationer. (Reuters)
 

Har du fået overblikket? Du kan også få de vigtigste nyheder direkte i mailboksen eksklusivt udvalgt af vore redaktører ved at tilmelde dig vores morgenbriefing.

BRANCHENYT
Læs også