Briefing
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Her er de 10 vigtigste nyheder fra Finans onsdag morgen

Et 27 etagers hus i London står i flammer. Foto: Matt Dunham/AP

Det er blevet onsdag og dermed tid til dagens første oprids af nyheder og de vigtigste historier denne morgen.
 

Brian Mikkelsen vil give minister-kollegaer et gok i nødden, hvis de ikke trækker i arbejdstøjet. En tredjedel af de 378 forslag, som regeringens Virksomhedsforum har foreslået, venter stadig på at blive implementeret efter flere år. Erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) vil nu stramme op i arbejdet.


Bestyrelsesformand afviser at forklare el-kongens øjeblikkelige afgang - baglandet kræver svar
. Efter 12 år på toppen af energitronen i trekantsområdet er Knud Steen Larsen stoppet som adm. direktør i Ewii. Bestyrelsesformand vil hverken sige hvorfor, eller hvad der nu skal ske.


Uber-chef tager orlov på ubestemt tid
. Anklagerne er fløjet gennem luften, og nu tager Ubers topchef konsekvensen af det. Travis Kalanick trækker nu stikket som øverste chef for den omstridte kørselstjeneste. (Bloomberg)
 

USA's justitsminister afviser Rusland-anklager. USA's justitsminister, Jeff Sessions, afviste tirsdag over for Senatets efterretningskomité ethvert kendskab til mulige forbindelser mellem præsident Donald Trumps valgkampagne og Rusland. (Ritzau)


Regeringens plan for Skat skaber nervøsitet i erhvervslivet
. Måske gaber regeringen over for meget i sin nye plan for Skat, advarer eksperter og erhvervsliv.


Udskældt Yahoo-boss færdig efter salg til Verizon
. Marissa Mayers dage i Yahoo er ovre, efter at Verizon har gennemført opkøbet af det tidligere så succesfulde selskab.


Nordisk kapitalfond rejser 4,7 mia. kr. på tre måneder
. Den nordiske kapitalfond Adelis har på kort tid rejst 600 mio. euro eller ca. 4,7 mia. kr. til sin anden fond.


Regeringen afviser sine egne eksperters nyskabelse
. Ekspertgruppe anbefaler forud for de kommende trepartsforhandlinger en individuel uddannelseskonto, som skal sikre ansatte livslang læring til flere år på arbejdsmarkedet og karriereskifte. Men det kommer næppe til at ske, lyder det fra regeringen.


Macron åbner for at lade briterne blive i EU
. Hvis briterne skulle fortryde at have stemt for at forlade EU, så er de velkomne til at skifte mening, siger Frankrigs præsident, Emmanuel Macron, efter et møde med premierminister Theresa May. »Selvfølgelig står døren altid åben, så længe forhandlingerne om brexit ikke er afsluttede,« lyder det fra Macron. (Financial Times)
 

Højhus med 120 lejligheder brænder i London. Det er skræmmende billeder, man kan følge fra London på blandt andet CNN her til morgen. En 27 etagers bygning brænder voldsomt og fere hundrede brandfolk kæmper i disse timer for at redde alle ud af flammerne.
 

Har du fået overblikket? Du kan også få de vigtigste nyheder direkte i mailboksen eksklusivt udvalgt af vore redaktører ved at tilmelde dig vores morgenbriefing.

BRANCHENYT
Læs også