Briefing
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Her er de otte vigtigste nyheder fra Finans fredag morgen

Få et hurtigt overblik over nattens og morgenens vigtigste nyheder.
 

Nykredit polstrer bundlinjen med krakkede andelsboliger. I år har Nykredit polstret sin bundlinje med 1 mia. kr. ved salg af kriseramte tidligere andelsejendomme. Mulig ny lovgivning kan gøre frasalg endnu mere attraktive.


Vækstfonden har scoret 800 mio. kr. på risikofyldt biotekinvestering - nu øjner direktøren nye milliardgevinster
. Vækstfonden har skudt papegøjen med store investeringer i biotekselskabet Forward Pharma siden 2005, mens bl.a. danske pensionskasser allerede tidligt meldte pas. Nu tror adm. direktør Christian Motzfeldt på ny biotek-jackpot.


Farvel til Lumigon – og dermed til resterne af det store danske mobileventyr
. Analyse: Et ambitiøst forsøg på igen at producere danske mobiltelefoner, Lumigon, knækkede nakken i en benhård branche. Som et sidste eksempel på en dansk spidskompetence gennem årtier.


Harvey presser benzinpriserne markant op
. En tredjedel af de amerikanske olieraffinaderier er ramt af stormen Harvey, og benzinpriserne stiger betydeligt. Også olieprisen er mærket. (Financial Times)


DF: »Det er en uskik, at finansieringen ikke ligger klar«
. Mens regeringen har præsenteret en meget konkret plan for skattelettelser, er det mere uklart, hvor pengene til lettelserne skal komme fra. (JP)


Sidste slag mellem lille andelsboligforening og Jyske Bank udkæmpes nu i Højesteret
. Solgte Jyske Bank et helt uegnet produkt til andelsboligforeningen Engskoven i 2006? Og burde andelshaverne hurtigere have opdaget, at noget var helt galt? Det prøver syv dommere i Højesteret nu at finde svaret på.


Betting-firma får rekordstor bøde for at svigte ludomaner
. Det netbaserede bettingfirma 888 har modtaget en rekordstor millionbøde for at svigte de kunder, der er endt i ludomani. De britiske myndigheder kalder opførslen uhyrlig. (The Guardian)


Ryanair vil købe og skære i konkurstruede Alitalia
. Ryanair har tænkt sig at byde på det konkurstruede italienske luftfartsselskab Alitalia. Det vil betyde betydeligt færre mellemledere, siger Ryanair-chefen, Michael O'Leary. (Bloomberg)
 

Har du fået overblikket? Du kan også få de vigtigste nyheder direkte i mailboksen eksklusivt udvalgt af vore redaktører ved at tilmelde dig vores morgenbriefing.

BRANCHENYT
Læs også