Briefing
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Her er de vigtigste nyheder fra Finans torsdag morgen

Trump afviser plan om at stoppe militærøvelser i Sydkorea Foto: AP Photo/Ahn Young-joon

Få et hurtigt overblik over nattens og morgenens vigtigste nyheder.

Danske Bank i største satsning siden Mobilepay: Sætter strøm til ny digital platform til erhvervslivet. Virksomhederne Danish Agro, Thule og Toms har testet et helt nyt finansielt dashboard fra Danske Bank, og de er begejstrede. Danske Bank kalder det for en ligeså stor nyhed for erhvervslivet som Mobilepay var for forbrugerne.

Polakker kaldes hjem fra Danmark for at arbejde. »Vi vil have dem tilbage,« siger Polens ambassadør i Danmark. Den polske økonomi har nemlig rettet sig op langt hurtigere, end nogen havde forventet. Så må vi hente arbejdskraft uden for EU, siger danske arbejdsgivere.

Fusion på vej? Kapitalfond nu storaktionær i to tyske megabanker. Cerberus er nu storaktionær i både Deutsche Bank og Commerzbank, og det gøder jorden for en fusion, skriver Erik Bjørsted, cheføkonom Arbejderbevægelsens Erhvervsråd.

Medie: Mattel har afvist Hasbros overtagelsesplaner. Der har været fusionsforhandlinger i gang mellem Legos største amerikanske konkurrenter, Mattel og Hasbro, men kilder siger til amerikanske medier, at Mattel har afvist det seneste fremsatte tilbud fra Hasbro. (Reuters)

Mærsk får kritik for opbevaring af 450 ton radioaktivt affald. Myndigheder kritiserer Mærsk for ulovlig omgang med tonsvis af lavradioaktivt affald i Esbjerg. (DR)

Tysk politiker: Regeringsforhandlingerne minder om en børnehave, »hvor alle kæmper om skovlen«. De har forhandlet i næsten fire uger, men er ikke kommet ret meget længere. Natten til fredag skal de potentielle koalitionspartier svare på, om forhandlingerne skal gå videre. Det skal de formentlig.

Mål om 19 krydstogtskibe og containerboom gav havn lånegaranti. Kalundborg Havn vil tidoble containerforretningen og tiltrække nye krydstogtsskibe, viser forretningsplan, der sikrede kommunegaranti til lån. (Børsen)

Lyssky handler kan udløse store bøder til Danske Bank. Nye tegn på hvidvask i Danske Bank medfører, at banken risikerer bødestraffe. Mistænkelige kunder foretog lyssky handler med værdipapirer i den estiske filial. (Berlingske)

Trump afviser plan om at stoppe militærøvelser i Sydkorea. Et forslag, om at både USA og Nordkorea skal "fryse" provokerende handlinger, afvises af Donald Trump. (ABC News)

Kendt hedgefond-boss: Vi hænger stadig på finanskrisens syndere. Ifølge hedgefond-bossen David Einhorn, der driver Greenlight Capital, er de problemer, som udløste den globale finanskrise for ti år siden, stadig ikke blevet håndteret. (Bloomberg)

Har du fået overblikket? Du kan også få de vigtigste nyheder direkte i mailboksen eksklusivt udvalgt af vore redaktører ved at tilmelde dig vores morgenbriefing.

BRANCHENYT
Læs også