Konkurserne skyller ind over overnatnings- og restaurationsbranchen her lige før højsæsonen. Det viser tal fra Creditsafe, som bl.a. udbyder kreditinformation. I juni steg antallet af ...
Den danske gourmetsucces Noma fik sidste efterår tildelt titlen som verdens bedste restaurant ved kåringen af The World’s 50 Best Restaurants i Antwerpen. En titel, som restauranten ha...
Hoteller og restauranter går glip af omsætning, fordi de ikke kan finde hænder nok, siger Dansk Erhverv. Efter at have været hårdt ramt under corona er der igen godt med gæster på de d...
Det har indtil videre ikke været en god forretning for erhvervsmanden og kammerherren Fritz Schur, at han forrige år overtog Hotel Kong Frederik i København. Fritz Schur overtog hotell...
Den danske supermarkedskæde Meny vil have en større andel af danskernes lette madløsninger - og det med mere takeaway. Derfor etablerer kæden samarbejde med et nyt, dansk foodtech-sels...
Først var det corona, der pressede restaurationsbranchen til det yderste, fordi kunderne forsvandt og kun måtte være derhjemme. Nu er det manglen på arbejdskraft, der får restauranter...
Nutidens fødevareproduktion står i bæredygtighedens tegn, og det er ikke noget, der er gået næsen forbi hos Odsherred-virksomheden Dansk Tang. ”Folk bliver mere og mere bevidste om de...
Mens det ene selskab i madkoncernen Løgismose Meyers har fart på indtjeningen, har det haltet mere i det andet. Coronatiden har især ramt frokostordninger og kantinedrift, som dermed k...
Mange virksomheder har betalt, 15.000 har søgt om en afdragsordning, mens et uoplyst antal virksomheder med statslige kriselån for 1,7 mia. kr. i værste fald har kurs mod afgrunden. ...
Den danske dagligvarekoncern Salling Group kom ud af 2021 med et milliardresultat som er ny rekord. Koncernchef Per Bank fastslår dog samtidig allerede nu, at 2022 bliver et svært år –...
Restauratører forsøger i øjeblikket at være kreative på alle mulige måder for at undgå yderligere prisstigninger i menukortet. Det afslører formand for Danmarks Restauranter og Caféer,...
De ejer et succesfuldt spisested med et stort kundeklientel og en solid økonomi. Alligevel har Alice og Uffe Sørensen svært ved at få det solgt. Deres ejendomsmægler har godt nok funde...
Tre af Fyns rigeste familier har for nylig skudt 45 mio. kr. i selskabet bag den velkendte kæde af familierestauranter Jensens Bøfhus. Det skriver blandt andre Fyens Stiftstidende . Ti...
Dagligvarer smager af for lidt - og det skal der laves om på. Det er grundtanken bag et nyt samarbejde mellem onlinegiganten Nemlig.com og køkkenchef Wassim Hallal, der bl.a. ejer Mic...