Debat
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Lars Fruergaard mangler at træde i karakter

Kommentar: Den nye Novo-boss prædiker business as usual - bare hurtigere og smartere - i en tid, hvor lægemiddelindustrien er under hastig forandring. Det er ikke nok.

Topchef Lars Fruergaard Jørgensen har fået ansvaret for at genoprette aktiemarkedets tillid til Novo Nordisk efter vækstkrisen i 2015 og 2016.

Pipeline og eksekvering. Der er to ord, der går igen i Lars Fruergaard Jørgensens hoved, når han skal forsøge at blive en succes som Novo Nordisks topchef og afløser for den legendariske Lars Rebien Sørensen, der med et gevaldigt kursdyk i bagagen alligevel fik en uheldig sortie.

Det er den overslidte kliché om, at evolution skal lede udviklingen frem for revolution. Der er ingen grund til at skabe større overskrifter end højst nødvendigt. Det samme gælder de helt overordnede rammer omkring forretningsmodellen for Nordens og dermed også Danmarks mest værdifulde selskab. Det er fortsat muligt at hæve ”innovationshøjden” og frembringe nye og ikke mindst væsentligt bedre diabetes-præparater, som den kan tage en overpris for og fastholde en meget høj lønsomhed...

BRANCHENYT
Læs også