Debat
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

Grøn revolution skal få erhvervsledere tilbage i det politiske kridthus

Kommentar: Toppolitikerne har i valgkampen overhørt erhvervslivets røster. Efter et annus horribilis med især skandaler i finansverdenen er vejen tilbage slagkraftige investeringer i bæredygtighed. Det vil det nye grønne folketing gerne høre mere om.    

Jim Hagemann Snabe, bestyrelsesformand for A.P. Møller-Mærsk og tyske Siemens, er blandt de erhvervsleder, der anser bæredygtighed som det bærende fundament i enhver virksomheds forretningsmodel.
Foto: Lars Krabbe

Det er nemt at lade sig forføre af den logiske fornuft i den grønne omstilling. Der er ingen gangbare argumenter mod FN’s 17 bæredygtighedsmål for en bedre, sundere og mere bæredygtig verden i 2030. Det handler ikke kun om at standse de katastrofale konsekvenser af klimaændringerne, men også om at sikre uddannelse, sundhed, økonomisk lighed og værdige forhold for hele klodens befolkning. 

Opbakningen er total. Den politiske enighed er trods handelskrige, borgerkrige og andre uforsonlige stridigheder global. Alle FN’s 193 medlemslande har skrevet under på at investere hårdt i en bæredygtig fremtid. ..

BRANCHENYT
Læs også