Debat
Mine nyheder

Vi har ikke publiceret nogle artikler for nyligt i de emner, du følger. Søg efter andre emner her.

Du har ingen overvågninger endnu

Klik på ikonet for at overvåge
emner og journalister.

USA’s finanslov får fokus i valgkampen

Den amerikanske præsidentvalgkamp er nu i gang, men normalt påvirker det kun finansmarkederne i en kort periode. Dog kan det gå helt anderledes denne gang.

Optakten til det amerikanske præsidentvalg er for alvor skudt i gang med Demokraternes primærvalg, der afsluttes med konventet i Milwaukee i delstaten Wisconsin den 13. til 16. juli i år. Starten på Demokraternes maratonløb har på flere måder været tumultarisk, og der kan gå lang tid, før finansmarkederne har en klar retningspil om, hvilken af kandidaterne der kan samle de nødvendige 1.990 delegerede bag sig i Milwaukee.

I årtier betød USA’s præsidentvalg relativt lidt for finansmarkederne, og selv på Wall Street mærkede man kun en eventuel bekymring de sidste par uger før valget. Men som man ofte bliver mindet om, også i finansmarkedet, så gentager verden sig ikke i tiden, men i stedet opstår nye cyklusser og udviklinger, så denne gang kan hele valgkampen i USA risikere at påvirke aktie- og obligationsmarkederne mere end sædvanligt...

BRANCHENYT
Læs også