Er du chef i egen virksomhed? Disse ting skal du have styr på!
Dette er sponsoreret indhold fra ServiceStyring, publiceret 1. juni 2021.
Når man er chef, så er der rigtig meget, man skal have styr på. Det kan være, du er i tvivl om, hvor godt du faktisk har styr på det hele. Hvis det er tilfældet, så kan du jo altid læse denne artikel og se, om du har styr på det, der bliver præsenteret heri. Hvis du ikke har, så er der i hvert fald noget arbejde, du skal tilbage og lave. Det kan også være, det viser sig, at du har styr på det hele. Du bliver kun klogere på det, hvis du læser med i denne artikel!
Hav styr på dine medarbejderes timer
Det er for det første vigtigt, at du har et komplet overblik over, hvornår og hvor meget dine medarbejdere arbejder. Det er klart, at du ikke kan give dem den korrekte løn, hvis du ikke er klar over, hvor meget de har arbejdet. Som du måske kan regne ud, så kan dette hurtigt lede til stor frustration blandt medarbejderne på en arbejdsplads. Det er altså derfor ikke noget, du bare må skyde til siden. Det er virkelig noget, som det er meget vigtigt, at du har styr på. Du kan heldigvis gøre det en del nemmere for dig selv ved at have det rigtige system. Det er nemlig muligt at finde et system, som gør det hele meget nemmere for dig - og ikke mindst dine medarbejdere. Dette system kan du bruge til at lave korrekt timeregistrering, så alle altid får det i løn, som de har fortjent.
De forskelliges opgaver
Det er vigtigt, at der ikke er nogen tvivl om, hvem opgaverne ligger hos i en virksomhed. Hvis der ikke er et komplet overblik over dette, så kan det nemlig betyde, at der er noget arbejde, som man overser, fordi alle tror, at der er en anden, som laver det. Hvis man ikke har styr på, hvem der har de forskellige opgaver, så kan det hurtigt betyde, at der kommer til at opstå fejl på arbejdspladsen, og det er jo noget, man for alt i verden gerne vil undgå.
Frokostpausen
Det er også meget vigtigt, at du har styr på, hvordan frokostpausen skal afholdes. Her skal det vurderes, om alle skal have deres egen mad med, eller om I skal have en form for madordning. Hvis du overvejer en form for madordning, så er det meget vigtigt, at du har styr på, om der er nogle, der ikke spiser noget bestemt. Det kan f.eks. være, at der er en af dine ansatte, der er laktoseintolerante. Det kan også være, der er en anden, der er veganer eller en, der ikke kan tåle gluten. Der kan være mange forskellige madpræferencer, som det er meget vigtigt, at man som chef kender til, hvis man gerne vil starte en form for madordning. Hvis man ikke sørger for det, så kan det nemlig betyde, at der er nogle, der kommer til at føle sig udenfor, når de ikke kan være med.