Direkte

Charles Ginnerskov: ipnordic lever fortsat af glade kunder

Artiklens øverste billede

Dette er sponsoreret indhold fra ipnordic, publiceret 13. august 2021.

Når man kan fejre sin første runde fødselsdag, er det på sin plads med et tilbageblik - også i en virksomhed, der har skabt solid vækst på at være innovative, fremsynede og i stand til hurtigt at tilpasse sig tidens krav og kundernes skiftende behov. Direktør Charles Ginnerskov startede, sammen med sin far Thorben G. Jensen, ipnordic i 2011. Det var i de udfordrende år i kølvandet på finanskrisen, der ramte Danmark i 2008.

Kundegrundlaget for den sønderjyske televirksomhed var, dengang som nu, erhvervskunder fra hele landet. Trods det urolige marked lykkedes det på relativ kort tid for Ginnerskov og Jensen, at skabe en virksomhed med kometagtig vækst, et ry som en god arbejdsplads - og ikke mindst, et imponerende loyalt kundegrundlag. Undervejs har ipnordic også høstet adskillige Gazelle-udmærkelser.

Den runde fødselsdag krydres yderligere med offentliggørelsen af et rigtigt pænt 2020-regnskab - til trods for at året i høj grad blev præget af COVID-19. Selvom sønderjysk beskedenhed er en del af ipnordics DNA, er det svært ikke at betegne virksomheden i Gråsten som en succes.

Direktør Charles Ginnerskov fortæller:

”Succes kan defineres på mange måder. Jeg er naturligvis rigtig glad for, at jeg sammen med mine kolleger og, ikke mindst, vores kunder, har kunnet skabe et godt resultat igen. Men jeg er allermest stolt af, at vi på tiende år fortsat lever af tilfredse kunder.”

Tilfredse kunder er loyale kunder

Charles Ginnerskov hentyder naturligvis til ipnordic’s grundfilosofi: At et stærkt servicekoncept overflødiggør kontraktlige bindinger af kunderne. ipnordic har helt fra starten satset på at yde optimal service ved løbende at hjælpe med at afdække kundernes behov og skabe de bedste rammer for deres forretning. ipnordic har aldrig bundet kunderne med kontrakter – en filosofi der i mange år gik direkte imod strømmen i branchen.

”Der er ingen grund til at binde tilfredse kunder!” siger Charles Ginnerskov. ”Når vi er kommet så godt igennem 2020, skyldes det, at vi har et fantastisk team, der har været klar til at hjælpe vores kunder hver eneste dag. Vores kunder er i stor udstrækning små til mellemstore erhvervsdrivende, og de mødte alle helt nye udfordringer i 2020. Vores vigtigste opgave har været, at hjælpe kunderne med omstilling til et mere fleksibelt setup: eksempelvis med mange hjemmearbejdspladser. Vi har fokuseret på at skabe og tilpasse de løsninger, der bedst understøtter kundernes forretning.”

Fleksibilitet i en omskiftelig tid

ipnordic har kunnet hjælpe kunderne med præcist de samme tilpasninger, som de selv var nødt til at implementere, da restriktionerne blev indført sidste år. Som en virksomhed med 80+ medarbejdere, et stort callcenter og et omfattende kommunikationsbehov, var ipnordic deres egen bedste reference i forhold til at skabe et stabilt workflow i en verden, der ændrede sig meget hurtigt. Kombinationen af fleksible og skræddersyede telefoniløsninger og 24/7 support hjalp ipnordic’s kunder med at bevare fodfæstet i en vanskelig tid.

”Når grundlaget for at drive virksomhed forandrer sig så hurtigt som i foråret 2020, er fleksibilitet nødvendig – og pålidelig support bliver vigtigere end nogensinde før. 2020 har vist os, hvor meget vi kan udrette, netop fordi vi har et nært forhold til vores kunder. Vi ser ikke forholdet som et traditionelt kunde/leverandør forhold, men snarere som et frugtbart samarbejde,” siger Charles Ginnerskov og tilføjer: ”Hvis vores kunders virksomheder har det godt, har vores egen det naturligvis også. Den filosofi har båret os gennem 10 spændende år, og den vil være uændret fremadrettet.”

”Når vi understøtter vores kunders muligheder for at skabe vækst i deres virksomhed, vokser vi sammen med dem.”

Charles Ginnerskov, CEO ipnordic

Mere som dette

Forsiden lige nu

Andre læser

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver abonnement

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.