Direkte

Jesper Østergaard investerer med tid, penge, hjerte og energi

Artiklens øverste billede

Dette er sponsoreret indhold fra DanVaerk, publiceret 30. august 2021.

Mange går og drømmer om hvordan de kan få deres formue til at vokse i stedet for at lade den spise af diverse negative renter og lignende. De fleste ved at det handler om at investere, men det kan virke som et enormt spring at kaste sig ud i, hvis man ikke har særlig kendskab til dette.

En inspirationskilde til dig der gerne vil springe ud som selvstændig

Jesper Østergaard er én af de personer der for flere år siden kastede sig ud i at investere. Han har ikke bare investeret med hans formue, men hans tid, hjerte og energi har også skulle med på rejsen, der startede for over 20 år siden. Læs mere om Jesper Østergaard og Danvaerk her, for at høre den historie som kan inspirere både den person der allerede har startet virksomhed, men også den person der stadig drømmer om at tage springet.

At investere med tiden kan forstås på flere måder. Det kommer nok ikke som nogen overraskelse for nogen, at det kræver en del timer når man f.eks. har fået en idé og ønsker at gå selvstændigt. Der skal først og fremmest investeres tid på selve idégenereringen, for at kende til produktets svagheder og styrker. Det er nærmest ikke tænkeligt, at man har fået en idé der ikke har nogle svagheder, men det er vigtigt at være bevidst om de svagheder der er, for at ruste sig bedst muligt imod dem, så man f.eks. kan opveje med de stærke sider.

Når Jesper Østergård beretter om at have investeret i tid kan det også have en yderligere betydning i og med at han igennem mange år har skaffet sig erfaring og både praktisk som teoretisk har lært hvad der virker. Det er desuden vigtigt at huske at det også tager tid at etablere det netværk der er nødvendigt for at drive en sund forretning som Danvaerk, hvor der skal være gode forbindelser i ind- og udland for at få alt til at køre.

Det rette netværk omkring sig, er alfa omega

At have det rette netværk fra starten kan gøre din begyndelse lettere og hvis man skal starte helt fra bunden og samtidig springe ud i livet som selvstændigt, kan det kræve lidt mere sved på panden. Det kan derfor være en god idé at alliere dig med personer som Jesper Østergaard, der udover hans egen virksomhed sidder i bestyrelsen hos andre virksomheder.

Ved at sidde i bestyrelsen ved andre virksomheder, kan Jesper bidrage med den viden han igennem de mange år har skaffet sig og det kan derfor være lettere for de mere nye virksomheder at få hurtig succes, fordi det netværk og det kendskab som Jesper Østergaard allerede har med i tasken, vil kunne gøre gavn andre steder også.

At investere med hjertet kan lyde meget ligetil for nogle, men for personer der aldrig har prøvet at kaste sig ud i et liv som selvstændig før, kan det lyde lidt mærkeligt at investere med hjertet. Men hjertet er en vigtig ting at investere med, for at opnå succes. Du skal brænde for det du laver, for at skabe den bedste succes, for når du brænder for det du laver, vil du også gå et ekstra skridt for at opnå et mål. Dét er meningen bag at investere med hjertet og det kan på en måde også hænge lidt sammen med udtrykket -”at investere med energi”.

Find din energikilde og invester i den, for at opnå succes

Energien til at yde og forholde sig nysgerrig til idé og alt det omkringliggende, er vigtigt at have for øje. Vi kan ikke yde uden energi og skal derfor finde ud af hvad der giver os den mængde brændstof, som vores kroppe har brug for, for at få det bedste resultat som muligt. Har du hjertet med i dine projekter, vil der være en naturlig lyst, som du kan få gavn af rent energimæssigt. Der er altså ikke tale om at du skal spise sundt og få energi til kroppen på den måde.

Det er forskelligt hvordan vi får energi hver især. Jesper Østergaard oplevede til en start en energi igennem den nysgerrighed han havde i forbindelse med sin uddannelse som maskinmester og den efterfølgende arbejdsplads. Nysgerrighed på, hvordan tingene hænger bedst mulig sammen, kan være det perfekte drive af energi der kan opretholde en virksomhed, så den selv efter en succesfuld start vil kunne holde hovedet oven vande, når der kommer nogle nedture fra tid til anden.

Det er vigtigt at huske at der altid vil være nogle dyk og disse dyk skal du forberede dig på, hvis du vil have succes med din investering hvad enten der er tale om investeringer med tid, penge, hjerte eller energi. Hvis du er rustet til at klare de trælse tider før de viser deres ansigter, så vil du lettere kunne feje dem til side og igen have fokus på at skabe vækst for din virksomhed.

Mere som dette

Forsiden lige nu

Andre læser

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver abonnement

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.