Direkte

Opnå en større livskvalitet ved at eje 5 ferieboliger

Artiklens øverste billede

Mange drømmer om en feriebolig i udlandet, men ikke alt besværet, der følger med. Først og fremmest er det svært at navigere i et udenlandsk boligmarked. Man er bange for at blive snydt, og det er svært at beslutte, hvilken lokation man skal lægge sig fast på. Hos 21-5 finder man 5 ferieboliger til 21 familier. 21-5 finder boligerne, sætter i stand, møblerer, administrerer og vedligeholder dem. Det eneste man skal bekymre sig om, er at holde ferie og skabe minder sammen med dem, man holder allermest af. 

Man køber ikke kun en 21-5 andel som en finansiel investering. Det er en investering i livskvalitet. Minderne skabes oftest, når man rejser og kommer væk fra hverdagens travlhed – derfor er det vigtigt at have gode rammer, når man endelig ferierer. Mange af de nuværende ejere fortæller, at efter de har købt sig ind i 21-5, har de rejst mere end nogensinde før. Dette er netop tanken med 21-5. At have fem faste baser, der står snorlige, og hver især føles som ens eget hjem, hvor man hungrer efter at komme afsted. 

21-5 samler ganske enkelt 21 familier, der fælles stifter en forening. Derefter finder 21-5 de helt rigtige boliger og gør dem klar til brug. Boligerne købes ikke på forhånd, men findes og købes efter foreningen er stiftet, og når alle har betalt. Sammen med de 20 andre familier deler man alle udgifter. Deleøkonomien er interessant for mange, da man får mere for pengene og undgår en feriebolig, der står tom størstedelen af året. Hver forening er 100% selvstændig, da 21-5 ikke har ejerandel i boligerne eller i foreningerne. 

Så snart boligerne går i drift, fungerer 21-5 som foreningens administrator. Hvis man oplever problemer/mangler eller ødelægger noget, så indberetter man det til 21-5, som håndterer det. Den administration 21-5 tager sig af omfatter blandt andet betaling af forbrugsregninger, bogholderi og regnskabsfunktion i Danmark. Det vil sige opkrævning af fællesudgifter, ajourføring af ejerfortegnelse samt dialog med de enkelte ejere. 21-5 bistår også ved akutte problemer i din ferie. Yderligere tager 21-5 sig af kommunikation til offentlige myndigheder, lokale samarbejdspartnere såsom administrationsselskaber, rengøring, gartner, småreparationer af boligerne, udskiftning af inventar alt efter behov samt beslutninger på generalforsamlinger. 

Mange potentielle købere starter med et informationsmøde om 21-5. Her logger man på online, lytter med og stiller spørgsmål. Ønsker man at gå med i en 21-5 forening, booker man et kaffemøde enten online eller fysisk. Her afklares tvivlsspørgsmål og vurderes, hvad der er det rigtige valg ud fra behovet. Hvis interessen holder stik, afholdes der efterfølgende et stiftende møde sammen med de andre 20 familier, hvor alle lærer hinanden at kende, og eventyret officielt starter. 

Efter det stiftende møde, begynder den første fase; nemlig køb af boliger. 21-5 er bolignørder og elsker fornemmelsen af at finde den helt rigtige bolig. Der følger naturligvis et stort ansvar med, og det må man sige, at 21-5 i den grad husker, når de er på boligjagt. I gennemsnit bliver 25 boliger besigtiget, før det ender med det helt rigtige boligkøb. Hver detalje gennemgås og sammenholdes med den enkelte forenings ønsker. 

Når man skal lægge en stor sum penge, er det vigtigt at vide, at man sagtens kan komme af med sin andel igen. Nogle familier ønsker at opgradere i størrelse, hvorimod andre ønsker noget mindre. Boligerne er spredt over flere lande og destinationer, hvilket generelt gør investeringen mere sikker, end hvis man købte en enkelt feriebolig et sted. Lavkonjunkturen på et givent marked er med til at udjævne en eventuel højkonjunktur et andet sted. Med andre ord vil en 21-5 feriebolig-del være mere prisstabil end en enkelt feriebolig. 

Man skal ikke investere i 21-5 med henblik på finansiel gevinst, men derimod en større glæde i familien og øget livskvalitet. 

Mere som dette

Forsiden lige nu

Andre læser

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver abonnement

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.