Erhverv

Dette Star Wars-merchandise kan du få, hvis du har 60.000 kr.

Bloomberg har samlet en liste over objekter, der bør være på enhver dedikeret Star Wars fans ønskeliste til jul.

Man skal have den store pengepung frem, hvis man skal imponerer Star Wars-samlere. Her er det et dødstjerne bålsted til over 60.000 kr. Foto: MilwaukeeBlacksmith

Star Wars-merchandise er samleobjekter for mange dedikerede Star Wars-fans, og med den nyeste film, The Last Jedi, er det igen tid til at få opdateret samlingen.

Hvis samlingen skal piftes op med noget lidt mere usædvanligt end et lyssværd eller en Darth Vader-figur i voks, har Bloomberg samlet nogle lidt mere ekstravagante bud, der helt sikkert vil fremkalde respekt i Star Wars-klubben.

Star Wars pinball-maskine: 57.000 kr.

Stern Pinball har lavet en limited edition pinball-maskine, hvor Star Wars-entusiaster kan samles og kæmpe for at genskabe freden i Galaksen. Spillet indeholder tale fra den originale triologi og farveskiftende LED-lys, samt en Millennium Falcon og TIE-Fighter udformet i LED. 

Millennium Falcon sofa-bord: 41.200 kr.

Hvilken dedikeret Star Wars-fan ville ikke ønske at pryde sin stue med et stjerneskibsbord? Og så endda med skibet over dem alle, Han Solos Millennium Falcon. Objektet er håndmalet og lavet af fiberglas. Håndværkerne bag, Regal Robot, har en helt serie af Star Wars-møbler. Herunder det næste objekt på listen.

Han Solo karbonit-skrivebord: 63.400 kr.

Hvorfor ikke også møblere kontoret med Star Wars? Hvorfor have et simpelt skrivebord, når du kan arbejde ovenpå Han Solo frosset i Karbonit hver eneste dag? Det er dog for sent at give i julegave. Det bliver først lavet, når det bestilles, og det tager 10-12 uger.

Darth Vader-figur i krystaller: 65.000 kr.

Hvis man er en ægte Star Wars-samler, har man allerede alle figurerne i samlingen. Men Swarovski har lavet en kollektion af Star Wars-figurer beklædt med krystaller. Så hvorfor ikke starte samlingen med superskurken over dem alle: Darth Vader. Han er beklædt med 29.000 sorte Swarovski-krystaller, det har taget 120 timer at lave, og der findes "kun" 300 af ham. For en lavere pris kan man få en krystalbeklædt C-3PO.

Star Wars couture:

Hvis man skal kæmpe for Oprørsalliancen, kan man lige så godt gøre det med stil. Designermærket Rag & Bone har lavet en Star Wars-kollektion. Det betyder en masse hvid, sandfarver og orange, der passer til ørkenstilen. Hvad med en hvid, polstret jakke til 8.200 kr.? Eller matchende "Ellis Force"-støvler til 4.400 kr.? Kollektionen sælges dog hurtigere, end Millennium Falcon kan flyve, så man kan blive nødsaget til at bruge Kraften for at påvirke en modtagelig salgstype.

R2-D2 i safir:  28.000 kr.

Der findes kun dén ene. Naturens kræfter har udformet en R2-D2 i srilankansk safir. Safiren er ca. 2,5 cm høj, og det blå mønster på den ellers hvide krystal eksisterer inde i krystallen og altså skabt helt naturligt. Kraften er klart stærk hos denne.

Dødsstjerne-bålsted: 63.000 kr.

Når der skal holdes havefest i Star Wars-klubben, er det helt passende med et bålplads udformet som en dødsstjerne, hvor man samles, steger skumfiduser og kæmper på Star Wars-viden. Den største på næsten to meter sælges til over 60.000 kr. Mindre versioner fås til den lidt mindre ambitiøse fan.

Millennium Falcon Lego-sæt: 5000 kr.

For prisen får man 7.500 legoklodser, som man kan samle til en af de største modeller, Lego nogensinde har lavet til privat salg. Stjerneskibet er med alle tænkelige detajler, og der medfølger både den unge og gamle Han Solo, Chewbacca, Prinsesse Leia, C-3PO, BB8 Rey og Finn. Færdigbygget er den 21 cm. høj, 84 cm. lang og 56 cm. bred.

BRANCHENYT
Læs også