Erhverv

Nyt kapitel: Sådan går det nu for Lars Juhl, der fuckede sit liv op. Læs det nye kapitel her. Vi har låst en del af det op.

Lyngby Boldklub får ny livline i forsøget på at undgå en konkurs

Spilleforeningen og spillerådet rækker en hånd ud til den konkurstruede superligaklub. Lyngby-formand Torben Jensen får dermed et par dage til at finde nye investorer.

Torben Jensen var tidligere direktør i Hellerup Finans, men er nu formand for Lyngby Boldklubs bestyrelse. Han er kommet i offentlighedens søgelys, efter at flere medier har beskrevet de forretningsmetoder, som Hellerup Finans benytter sig af. Foto: Erik Refner

Uret tikker for Lyngby Boldklub, der akut mangler investorkapital for at holde liv i fodboldforretningen. Onsdag kan spillerne benytte sig af muligheden for at rive deres kontrakter i stykker, fordi klubben ikke har udbetalt løn for februar.

Men nu opfordrer spillerrådet i Lyngby Boldklub og Spillerforeningen spillerne til at give klubben til og med fredag, fordi klubben angiveligt er i kontakt med flere potentielle investorer, der kan redde forretningen i 11. time.

»I enighed mellem Spillerrådet i Lyngby Boldklub og Spillerforeningen har vi besluttet at opfordre spillerne til at vente med at foretage sig noget i relation til ophævelse af deres kontrakter til og med fredag,« siger Mads Øland, direktør i Spillerforeningen.

Ønsker enkelte spillere alligevel at ophæve deres kontrakt i morgen, står Spillerforeningen klar til at rådgive sine spillerne, lyder meldingen.

Mandag bad Lyngby-formand, Torben Jensen, spillerne om mere tid, da en ny Premier League-klub ifølge formanden har meldt sig på banen i forsøget på at redde Superligaklubben fra konkurs.

Det har han med al sandsynlig nu fået.

»Vi fik en henvendelse fredag aften fra en Premier League-klub, og det er vigtigt at understrege, at det ikke er Brighton, sagde Torben Jensen mandag til Ritzau med henvisning til, at Brighton tidligere har været på tale som en mulig køber.

Lyngby Boldklub har længe været i overhængende fare for at få konkurs på grund store økonomiske problemer, som ikke mindst hænger sammen fra storinvestoren bag superligaklubben, Hellerup Finans, der er under rekonstruktion.

Flere af klubbens sponsorer har desuden trukket sig, og Lyngbys fremtidige virke er derfor afhængig af at finde nye aktører, der vil investere i klubben.

Læs også