Erhverv
0

Ærlig mægler sælger »vaskeægte møgejendom i elendig stand«

En ejendomsmægler i Horsens er gået viralt med en mildest talt utraditionel salgsannonce.

Frit udsyn til stjernerne, lover annoncen til denne bolig. Foto: Screendump fra salgsannonce, Danbolig.

»En absolut lorteejendom, som overhovedet ikke er indflytningsklar«.

Sådan indleder ejendomsmægleren Danbolig i Horsens sin mildest talt utraditionelle salgsbeskrivelse af et nyopslået hus i Trustrup uden for Horsens.

Huset, der er fra 1919 og senest ombygget i 1997, mangler en kærlig hånd. Ejendommen har bl.a. stået uden tag i mere end et halvt år, så der er fosset vand ind, og alt er rådnet.

»Med denne ejendom slipper du for at kede dig. Det vil være et uoverskueligt renoveringsprojekt, som vil tage alt din tid,« lyder det i annoncen.

»Det, der kendetegner denne unikke ejendom, er, at den overhovedet ikke er vedligeholdt, og der er gået all in på byggesjusk. Der er op til flere lækre detaljer så som frit udsyn til stjernehimmel hele natten, da boligen ikke har noget tag,« fortsætter den.

Den utraditionelle salgsannonce er gået viralt med over 500 delinger og 2.300 kommentarer på Facebook.

Salgstrainee hos Danbolig, Nikolaj Poulsen, forklarer ordvalget i salgsopstillingen til Horsens Folkeblad således:

»Det er jo tydeligvis ikke nogen pragtejendom, og derfor valgte vi at bruge en anden indgangsvinkel her, end vi traditionelt gør, for at skabe opmærksomhed omkring ejendommen,« siger han.

Siden annoncen blev lagt op onsdag, har Danbolig fået en del kommentarer på mæglerens Facebook-side.

En kommentar lyder bl.a. »I har ikke en ejendom, der er endnu mere elendig?«

»Denne bolig tager 1. pladsen over elendighed lige pt. Men vi kan da oprette dig i vores køberkartotek?,« lyder svaret kækt fra Danbolig.

I annoncen bliver det desuden gjort klart, at skulle man få lyst til at køre en bulldozer igennem huset, »får man en fornuftig grund på 1.520 kvm., hvor der er mulighed for at opføre et drømmehus.«

»Det er selvfølgelig lidt et sats, når vi vælger at bruge sådan et sprog, men det er ærlig snak, og vi tror på, det kan bringe smilet frem hos dem, der læser med,« siger Nikolaj Poulsen til Horsens Folkeblad.

BRANCHENYT
Læs også