Erhverv

Sussanne er Danmarks sødeste kassedame

Landets største servicesmil sidder på Sussanne fra Torsted, der tirsdag blev kåret til Danmarks sødeste kassedame.

Sussanne Kjær Petersen er årets kassedame 2018. Foto: Jakob Schjødt-Pedersen, Tv Syd.

Du står i køen i Rema 1000, og der er mindst 10 foran dig. Klokken er 16.30, og alle har netop fået fri fra arbejde.

Længere fremme kan du se, at personen ved kassen har problemer med betalingen. Hold op, hvor tager det lang tid, tænker du.

Efter et kvarter når du endelig frem til kassen. Du orker næsten ikke at kigge op, men til din overraskelse bliver du mødt af et kram og et kæmpe smil.

Sussanne Kjær Petersen har netop reddet dig fra det, der tegnede til en eftermiddag i dagligvarehelvede.

Tirsdag vandt hun nemlig titlen som Danmarks sødeste kassedame 2018, beretter Tv Syd.

Sussanne Kjær Petersen arbejder til daglig i Rema 1000 i Torsted ved Horsens, hvor hun er enormt vellidt både blandt kolleger og kunder.

Hun har svært ved at få armene ned, efter hun tirsdag blev overrakt prisen.

»Det er jo helt vildt. Det, der betyder mest, er anerkendelsen fra kunderne og ledelsen. Jeg er rigtig glad for prisen, jeg kan takke Danmarks bedste kunder, venner og familie for den. Det er mere end jeg nogensinde havde drømt om,« siger Sussanne Kjær Petersen til Tv Syd.

Med titlen følger gaver, blomster og en check på 10.000 kroner.

Sussanne Kjær Petersen var egentlig på førtidspension på grund af en arbejdsskade fra et tidligere job.

Men så opsøgte hun Rema 1000 i Torsted og blev ansat.

»Jeg kunne ikke holde ud at gå hjemme. Så jeg spurgte, om de kunne bruge mig. En time senere ringede de og sagde, at jeg kunne starte dagen efter. Det giver mig så meget at have noget at stå op til. Jeg er delvist lammet i venstre ben og har smerter nat og dag, men jeg er yderst taknemmelig over, at jeg må arbejde her tre-fire timer ad gangen,« siger den 47-årige kassedame til livstilssitet Alt.

Da Sussanne Kjær Petersen modtog nomineringen i marts, blev hun enormt rørt over overhovedet at være med i slutfeltet til Danmarks sødeste kassedame.

»Kunderne er ikke bare kunder for mig. De er mennesker med en historie, og vi fortæller hinanden om godt og skidt i vores liv. Nogle fortæller, at jeg redder deres dag, fordi de ikke taler med andre i løbet af dagen,« lød det dengang fra Sussanne Kjær Petersen til Alt.

I alt 446 kandidater var indstillet til prisen, der bliver uddelt af ugebladet Hjemmet.

Læs også
Top job