Erhverv

Nu kan danske børn swipe lommepengene i butikkerne

Gennem appen Mymonii kan børn nu betale i 20.000 butikker landet over.

MyMooni gør det muligt at bruge optjente lommepenge i butikker.
Foto: Colourbox

Nu er det slut med at trække mor eller far med ned i butikken, når der skal betales med de hårdt opsparede lommepenge.

Appen MyMonii har i samarbejde med Nets lanceret en mobilbetaling for børn, der skal gøre den kontantløse hverdag i børnefamilier nemmere.

Gennem appen kan forældre overføre faste lommepenge til deres børn og sætte opgaver med lønninger på. For første gang er det nu muligt at bruge pengene i appen i de fysiske butikker.

»Vi er vildt glade for at kunne tilbyde børn muligheden for at betale med MyMonii Pay i butikkerne. Vores brugere har længe efterspurgt en løsning, der gør det muligt at betale med de penge, der er til rådighed i MyMoonii, og det kan vi nu tilbyde i samarbejde med Nets,« fortæller Louise Ferslev, der er adm. direktør og grundlægger af MyMonii.

Flere end 45.000 danske familier bruger allerede MyMoniii. Det er indtil videre muligt at benytte appen i 20.000 butikker over hele landet.

MyMonii og Nets, som står bag Dankort, er nu klar til at åbne teknologien for hele Danmark efter en testprøve med en lukket brugergruppe.

»Vi ønsker at gøre det nemmere for de helt unge at betale. Samarbejdet med MyMonii betyder, at børn slipper for at gå rundt med kontanter, samtidig med at de via appen får et mere ansvarligt forhold til forbrug og opsparing,« siger Jeppe Juul-Andersen, der er direktør i Nets med ansvar for Dankort.

Børnenes rådighedsbeløb på appen bliver udelukkende bestemt af forældrene, der løbende får trukket penge fra Dankortet. Forældrene har på den måde mulighed for at følge med i alle betalinger, der bliver foretaget med MyMonii.

»MyMonii vokser med over 1.000 nye brugere hver måned, og vi er sikre på, at med vores nye betalingsfunktion MyMonii Pay vil endnu flere familier få gavn af vores app. Vi glæder os til at hjælpe forældrene såvel som børnene med at slippe for bøvlet med kontanterne,« siger Louise Ferslev.

BRANCHENYT
Læs også