0

Kendt dansk tøjmærke udvider i Norge

Tøjvirksomheden Message åbner inden for kort tid fire nye butikker i Norge.

Tøjvirksomheden Message ekspanderer på det norske marked, hvor de åbner tre nye butikker samt en onlineshop. Foto: Morten Lindgaard

Nu får nordmændene lettere ved at anskaffe sig et par af de populære Global Funk-jeans fra den danske tøjvirksomhed Message. Det sker, når tøjkæden i perioden fra august til oktober åbner fire nye butikker i Norge.

Det er ikke første gang, at Message, som sælger modetøj til kvinder, stifter bekendtskab med de norske naboer. Tøjkæden står allerede bag tre fysiske butikker udenfor Oslo, som indtil videre har været virksomhedens eneste på det udenlandske marked.

Tre af de fire nye butikker bliver fysiske butikker, som denne gang vil blive placeret i Oslo, så de norske kunder ikke længere skal søge væk fra hovedstaden, når sortimentet i klædeskabet skal udvides.

Tøjvirksomheden Message
  • Står bag fem brands: mbyM, Global Funk, Frakment, Project Unknown og d'ahrling.
  • Tøjvirksomheden har 26 danske butikker.
  • Norge er lige nu det eneste udenlandske marked, hvor Message har butikker.

Men udover de fysiske butikker, så åbner Message også sin første onlineshop i Norge, hvilket giver nordmændene mulighed for at klikke deres cowboyjeans hjem under dynen.

»Norge er et meget stort land, hvor mange har langt til butikkerne, og derfor tror vi også, at vores onlineshop har gode betingelser her,« siger Carsten W. Lauritsen, der er grundlægger og administrerende direktør hos Message.

Ifølge Carsten W. Lauritsen er tøjvirksomheden langt fra færdig med at kigge på potentielle butikslokaler uden for Danmarks grænser.

»Vores mål er, at Message bliver fuldt udbygget som kæde. Uden vi behøver at overeksponere os i Norge, så mener vi, at vi kan komme op og få et sted mellem 15-20 butikker. Det ligger dog længere ude i fremtiden,« fortæller Carsten W. Lauritsen.

Message håber, at udvidelsen mod nord kan skabe grobund for at bringe andre markeder i søgelyset.

BRANCHENYT
Læs også