Erhverv
0

Kasi-Jespers seneste forretningseventyr giver igen underskud til partnere

Franchisetagere til Jesper "Kasi" Nielsens nye smykkesatsning, Amazing Jewelry, arbejder på at dreje nøglen om på deres to forretninger.

Jesper "Kasi" Nielsen forventer at have et trecifret antal Amazing-butikker, inden året er omme. Foto: Rune Aarestrup Pedersen.

Det er tilsyneladende svært at sælge Kasi-Jespers ure og smykker. Det har brødrene Mark og Leon Saunté nu måttet sande efter deres andet forsøg med Amazing Jewelry-butikker, som har været en underskudsforretning i millionklassen. Det skriver Berlingske Business.

Jesper "Kasi" Nielsen har med hans nyeste smykkesatsning, Amazing Jewelry, opereret med en franchisestruktur, hvor man - ligesom McDonald's - køber rettighederne til at forhandle brandets varer.

Det gjorde brødrene Mark og Leon Saunté, da de i 2016 købte fire licenser til 40.000 dollars stykket. En butik på Strøget blev åbnet, men måtte dog lukke igen efter et år med et tab på næsten 2 mio. kr.

Jesper "Kasi" Nielsen overtog efterfølgende selv forretningen på den lukrative adresse.

Senere åbnede brødrene Saunté to nye Amazing Jewelry-butikker i henholdsvis Glostrup og Tåstrup samt en netbutik. Men efter regnskabet for 2017, der sagde, at virksomheden havde tabt lidt over 1 mio. kr. og med en egenkapital i minus med 2,8 mio. kr. kom brødrene Saunté med denne melding:

»Selskabet har haft to udfordrende driftsår, hvor der blev åbnet en større butik på strøget i København, Glostrup og Taastrup. Ledelsen har efterfølgende konstateret, at butikkerne ikke var rentable, og har derfor igangsat en lukning af disse,« meddeler de.

Det er ikke kun Mark og Leon Saunté, der har måtte erkende, at de ikke kunne få Amazing Jewelry-franchiset til at komme op at køre. I Vejle har erhvervsmanden Claus Menne også købt rettighederne til Jesper "Kasi" Nielsens franchise, men også han måtte opgive efter et halvt år.

Også her overtog Jesper "Kasi" Nielsen forretningen efterfølgende.

Som det ser ud nu har Jesper "Kasi" Nielsen flere end 50 Amazing Jewelry-butikker verden over, og ifølge hovedpersonen selv vil dette antal være fordoblet til 100 inden udgangen af 2018.

BRANCHENYT
Læs også