Erhverv

Schweizisk storbank hæver GN's kursmål

GN Group får hævet kursmålet hos Credit Suisse til 265 kr. fra tidligere 215 kr., mens anbefalingen "underperform" gentages.

GN Group får hævet kursmålet hos Credit Suiss. Foto: GN Group

Det fremgår af et notat fra banken, der i sit nye kursmål indregner de seneste valutaeffekter, mandagens lancering af et nyt høreapparat samt bedre udsigter i GN Audio.

Siden Credit Suisse sidste gang så på GN-aktien, har ledelsen i midten af juni opjusteret forventningerne til GN Audio til en organisk omsætningsvækst på "op til 15 pct." fra tidligere "omkring 9 pct.". Samtidig blev forventningerne til EBITA-marginen løftet til "mere end 18 pct." fra "mere end 17 pct.".

Desuden har GN Hearing mandag overrasket med annoncering af et nyt høreapparat under navnet Resound Linx Quattro, som prismæssigt bliver selskabets dyreste og planlægges lanceret efter sommer.

- Under forudsætning af at Resound Linx Quattro lever op til løfterne, vurderer vi, at lanceringen vil øge investorernes tillid til, at GN leverer på sine forventninger til GN Hearings vækst i 2018, skriver Credit Suisse og fortsætter:

- Selv om alt dette (herunder Audios opjustering, red.) uden tvivl lyder positivt, fastholder vi "underperform", da vi ser de gode nyheder mere end afspejlet i værdisætningen, som ligger væsentligt over, hvad der har været gældende historisk.

Selv om GN's lancering af Linx Quattro kom som en overraskelse for markedet, har det hele tiden internt været en del af planen og ændrer ikke forventningerne til helåret, fortalte Anders Hedegaard, der er administrerende direktør for GN Hearing, mandag til Ritzau Finans.

Forventningen til Hearing er en organisk vækst på "mere end 6 pct." for hele 2018. Forventningerne til EBITA-marginen er "mere end 20 pct.".

BRANCHENYT
Læs også