Erhverv
0

Sportmaster har fyret sin direktør

Der er brug for en ny profil til at skabe vækst, mener bestyrelsen.

Jens Høgsted har været adm. direktør i Sportmaster siden 2013.

En af Danmarks største sportskæder, Sportmaster, skal have ny adm. direktør. Ifølge bestyrelsen er der behov for en anden profil, som kan videreudvikle kæden og skabe vækst både på top- og bundlinjen.

Derfor stopper nuværende direktør Jens Høgsted med øjeblikkelig virkning. Det oplyser Sportmaster i en pressemeddelelse.

Sportmaster, der har cirka 100 butikker fordelt over hele landet og en netbutik, står nu uden øverste chef. Indtil en ny er fundet, vil bestyrelsesformand Michael Christiansen stå i spidsen for sportskæden.

Sportmaster blev grundlagt i 1979 som en frivillig kæde og blev i 2012 opkøbt af kapitalfonden Nordic Capital. Selskabet bag Sportmaster, Sport Nordic Holding, driver også Rezet Sneaker Store.

Sportmaster er i hård konkurrence om kunderne med især Sport 24 og Intersport. I 2017 måtte selskabet bag Sportmaster indkassere et underskud før skat på 22 mio. kr.

Det skyldtes bl.a. investeringer i at udvikle Sportmasters onlinedel, der efterhånden står for en femtedel af kædens omsætning.

Jens Høgsted har været adm. direktør i Sportmaster siden 2013.

»Vi har været på en spændende rejse, præget af store forandringer og jeg ønsker Sportmaster held og lykke fremadrettet og glæder mig til nye udfordringer,« udtaler han i pressemeddelelsen.

BRANCHENYT
Læs også