Erhverv

Mærsk ryster posen igen - forstå reorganiseringen på 2 minutter

Som led i A.P. Møller-Mærsks omfattende transformation annoncerer det danske shippingselskab nu igen en større omkalfatring i organisationen.

A.P. Møller-Mærsk-koncernen annoncerer igen større ændringer i koncernen som led i konglomeratets transformation. Foto: Tanja Lund Carstens.

A.P. Møller-Mærsk ændrer endnu engang i chefstaben, og så smelter shippingkoncernen to af sine divisioner tættere sammen i forsøget på at vinde kunder. Her får du et overblik over omorganiseringen.

1. Hvad indebærer ændringerne? Mærsks speditionsforretning Damco bliver flettet tættere sammen med containershippingforretningen Maersk Line. Det betyder, at visse af speditionsydelserne bliver solgt under Mærsk-brandet og ikke Damco. Vincent Clerk, som er salgsdirektør i Mærsk-koncernen, kommer til at stå i spidsen for det nye setup. Derudover får Damcos adm. direktør Klaus Rud ansvaret for divisionen, Logistics & Services. Samtidig sløjfer Mærsk de to rederinavne Seago og MCC, som begge samles under brandet Sealand. ..

Læs også
Top job