Erhverv

Står der igen i år whisky og sokker på din ønskeseddel? Her er lidt inspiration

Hvad giver man forretningsmanden/kvinden, der har alt? Her er otte bud.

Dit klædeskab er velforsynet med sokker, og sprutskabet mangler ikke rigtig noget. Med andre ord: Hvad skal du skrive på ønskesedlen til jul?

Finans kommer her den moderne erhvervsmand og -kvinde, der har alt, til undsætning.

Excel-koppen

Regneark har en stor plads i manges arbejdsliv, så hvorfor ikke vise din glæde for Excel med dette kække krus? Kan blandt andet købes på Gadget.dk.

Forklæde m/ slips

Denne iøjnefaldende dragt blev opfundet en aften, hvor en kok iført slips forgæves forsøgte at lave mad - uden at dyppe slipset i ingredienserne. Se mere hos Tieandapron.com.

Jakken med skjulte evner

Smudsafvisende. Duftneutraliserende. Er strygefri. Har fleksibel livvidde og af syet af seks lag stof. Og 12 lommer med hver deres unikke funktion. F.eks. et til visitkort, mobiltelefon og mobilt batteri.

Jakkesættet fra House of X er angiveligt noget lidt ud over det sædvanlige.

Manchetknapper med hukommelse

For de fleste er manchetknappen et smykke, der komplimenterer skjorte og jakke. Men hvorfor ikke udnytte smykket og give dig selv lidt ekstra bærbar hukommelse? Denne version fra Amazon giver dig 32 GB bærbar opbevaring - lige ved hånden.

Strygerobotten

En maskine, der stryger dine skjorter? Ja, det findes. Faktisk kan den snuppe 12 skjorter i et hug. Se mere på Helloeffie.com.

Patrick Batemans visitkort-holder

Du vil opnå nikkende anerkendende blikke fra andre visitkort-connoisseur, hvis du trækker Patrick Batemans visitkort-holder op af loppen. Karakteren fra romanen American Psycho har en sygelig fascination af visitkortets anatomi, som du kan gense i dette klip. I øjeblikket udsolgt.

LED-slipset

Hvis din slipsegarderobe skal være fuldendt, skal den også have et LED-slips. Køb på Ties.com.

Golf - uden anstrengelser

Denne slagkraftige golfkølle er egentlig udviklet til folk, der ikke er i stand til at dyrke sportsgrenen på almindelige vilkår. Men den kunne også sagtens snige sig ned i den virkelig dovne golfspillers taske.

Læs også