Erhverv
0

Rigt ægtepar køber nye hoteller: Vil nu til Aarhus og København

Ægteparret Milling har haft den store tegnebog fremme og købt to nye hoteller. Men de er langtfra færdige.

Ægteparret Jan og Dorte Milling ses her henholdsvis til højre og i midten. De er gode for mere end 100 mio. kr. Foto: Milling Hotels

Jan Milling er egentlig uddannet tømrer, men derfor kan man jo godt være en succesfuld hotelejer med over 100 mio. kr. på bankbogen.

Sammen med sin hustru, Dorte Milling, og resten af familien står han bag hotelkæden Milling Hotels, der netop har købt to nye hoteller, og som nu sigter mod at indtage København og Aarhus.

Det skriver branchemediet Standby.dk.

»Vi vil gerne have hoteller i København og Aarhus. Vi har et 3-4-stjernet produkt, der kan konkurrere med alle. København og Aarhus er helt klart, hvor vi skal have vores næste hoteller. Det må gerne være nogle 3-4-stjernede med over 100 værelser,« siger Jan Milling til Standby.dk.

Familien Milling tjente sidste år knap 18 mio. kr. før skat på sin kæde af provinshoteller. Det var rekord. Og for et ikke oplyst tocifret millionbeløb har familien netop købt Hotel Domir og Hotel Ydes – begge beliggende i Odense.

Dermed har Milling-familien i alt ni hoteller på landsplan.

Målet er at blive landsdækkende, og det kræver, at man kommer til København og Aarhus, siger Jan Milling.

Jan og Dorte Milling købte deres første hotel i 1994. Det skulle vise sig at være en god investering, for de har skabt en hurtigt voksende succes i den danske hotelbranche.

Overskuddene i hotelkæden er de senere år vokset og vokset, og ægteparret har nu 115 mio. kr. i egenkapital at gøre godt med.

I alt har Milling Hotels 180 medarbejdere, 670 værelser på kædens hoteller og forventer næste år at sælge omkring 200.000 overnatninger, skriver Standby.dk.

Både Jan og Dorte Millings søn, bror og svigerinde er med i familieforetagendet.

BRANCHENYT
Læs også