Erhverv

Ny hotelkæde indtager København og går efter mindst 1000 værelser

Hollandske Citizen M har netop slået dørene op for sit nyeste hotel i Dagmarhus ved Rådhuspladsen. Det er den hollandske hotelkædes første stop i Skandinavien – men ikke det sidste. Jagten på mursten må dog aldrig gå på kompromis med kædens brand, og derfor har hollænderne også helt specifikke krav til beliggenhed og bygningens anatomi. EjendomsWatch har mødt en af medstifterne i den ekspansive Citizen M-kædes nye gemakker midt i København.

Foto: Michael Mottlau Foto: Michael Mottlau/Polfoto

Når man stiger ud af elevatoren på 7. etage, bliver man mødt af en guldfarvet gnom med knyttet hånd og langemanden strittende. Den står på bordet ved de automatiske check-in-skærme. Citizen M vil gerne være den frække dreng i klassen, og inden for hotelverdenen kalder den hollandske hotelkæde sig selv for disruptor. Men hollænderne er også ejendomsinvestorer, fortæller medstifter og marketingchef Robin Chadha i et interview med EjendomsWatch.

"Det er næsten som to forskellige forretninger. Vi er hoteloperatører, men vi har også et ejendoms- og asset management-ben," siger Robin Chadha, hvis far, Rattan Chadha, grundlagde Citizen M i 2007 og er adm. direktør i virksomheden, der på ti år har åbnet 14 hoteller i Europa, Asien og Nordamerika...

Læs også
Top job