Erhverv

Firma udlover dusør: Kvit din smartphone i et år og få 100.000 dollars

Et amerikansk drikkevarefirma udlover stor dusør, hvis du bytter din smartphone ud med en model fra 1996 i et år.

Kan du holde sig fra at bruge en moderne mobiltelefon i et år, tilbyder Vitaminwater en konkurrence, hvor man kan vinde op til 100.000 dollars. Foto: Torben Stroyer

Kan du lade være med at bruge din moderne mobil i et helt år? Og i stedet klare dig med en model fra 1996?

Så kan du vinde en præmie på 100.000 dollars, som det amerikanske drikkevareselskab Vitaminwater har udlovet, skriver CNBC.

Man kan tilmelde sig udfordringen (gennem at bruge sin smartphone) ved at sende et tweet eller via Instagram med hashtaggene #nophoneforayear og #contest til selskabet. Deadline er den 8. januar, hvorefter Vitaminwater udvælger deltageren.

Men for at sikre sig, at du ikke snyder, skal du gå med til at underkaste dig en løgndetektortest, når året er omme.

I stedet for din moderne mobil udleverer selskabet en mobiltelefon fra 1996 - i erkendelse af, at ingen kan undvære en telefon på arbejdet eller i privatlivet - men den kan kun bruges til at ringe med og måske sende sms’er.

Hvis du klarer abstinenserne i et helt år, er præmien 100.000 dollars. Klarer du kun et halvt år, er gevinsten 10.000 dollars.

Når Vitaminwater vil løbe risikoen, skyldes det, at de fleste unge har svært ved at leve uden en moderne mobil, og derfor er oddsene faktisk på selskabets side.

Læs også
Top job