• For abonnenter

Familieejet hotelkæde forærer 25.000 flasker vin til gæsterne

Brøchner Hotels har på få år tidoblet omsætningen ved at satse på boutiquehoteller. Luksus, design og personlig service er nøglen. To nye hoteller er på vej, men derefter tager kæden en vækstpause, siger adm. direktør Karim Nielsen.

Gregers Tycho

Der er stuvende fyldt i hotelbaren. Bartenderen har travlt med at fylde vin i glasset, og gæsterne balancerer med deres glas, mens de leder efter en ledig plads. Lokalet summer af samtale mellem folk, der er vendt hjem fra møder og udflugter i byen eller er på vej til en middagsaftale.

Det er ’Wine Hour’ på Hotel SP-34, der

Top job

Forsiden lige nu

Anbefalet til dig

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver abonnement

Med et abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læselisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.

Du kan ikke logge ind

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, men vi har sørget for, at du har adgang til alt vores indhold, imens vi arbejder på sagen. Forsøg at logge ind igen senere. Vi beklager ulejligheden.

Du kan ikke logge ud

Vi har i øjeblikket problemer med vores loginsystem, og derfor kan vi ikke logge dig ud. Forsøg igen senere. Vi beklager ulejligheden.