Erhverv

Rockwool-topchef vender negativ udvikling i Rusland

Topchefen i Rockwool har vendt udviklingen i et af selskabets største markeder.

Jens Birgersson topchef i Rockwool. Foto: Stine Bidstrup

For kun få år siden var Rockwools aktiviteter i Rusland forbundet med en stor usikkerhed, men det er nu fortid. I dag er der fuld knald på alle fire russiske fabrikker.

Det skriver Børsen.

For blot få år siden blev Rockwools russiske marked omtalt som et marked, hvor man tog et halvt år ad gangen. Sådan så selskabets russiske topfolk også på tingene, når de producerede og solgte isoleringsmaterialer baseret på stenuld.

I dag ser det helt anderledes ud.

- Billedet af Rusland i danske medier er meget negativt, men vi har et meget anderledes indtryk, siger Jens Birgersson, der er topchef i Rockwool og fortsætter:

- Den russiske afdeling kører med en engelsk kvinde som technical director. Resten er russere, og de gør det fantastisk, siger den svenskfødte topchef til Børsen.

Jens Birgersson har fået vendt en negativ udvikling på det russiske marked, der har haft stor indflydelse på udviklingen i landet. Topchefen betegner Rusland som et af Rockwools største markeder, hvor det danske selskab hører til blandt de største aktører, men afstår af konkurrencehensyn fra at være meget specifik på omsætning og indtjening på landeniveau, skriver avisen.

Læs også
Top job