Erhverv

KPMG-chef: Vi er det hurtigst voksende Big Four-firma

Revisions- og rådgivningselskabet KPMG er en solid og stærk forretning, der "stort set er selvforsynende", lyder det fra den nye topchef, Henrik Mulvad, i et interview med Berlingske oven på et årsregnskab, der viser en omsætningsvækst på over 20 pct.

Henrik Mulvad overtager jobbet som topchef 1. februar 2019. Foto: Hanne Paludan Kristensen

Revisions- og rådgivningsfirmaet KPMG får 1. februar ny topchef, når Thomas Hofman-Bang træder tilbage, og den tidligere Deloitte-profil Henrik Mulvad gør klar til at overtage forretningen. Selskabet er vokset fra nul til knap 700 mio. kr. i løbet af de sidste fem år og kan kalde sig for det hurtigst voksende big four-firma i Danmark, fortæller Henrik Mulvad i et interview med Berlingske.

Selv om KPMG i Danmark stadig er langt mindre end de andre big four-selskaber, EY, PWC og Deloitte, melder den nye topchef om en stærk forretning og høje vækstrater oven på årsregnskabet, som KPMG har offentliggjort torsdag i årsrapporten for 2018. Sidste år tjente KPMG penge i Danmark, lyder det fra den nye topchef, der også forventer det kommer til at være tilfældet i år, og over for mediet kalder selskabet for "stort set selvforsynende"...

BRANCHENYT
Læs også