Erhverv

Cold Hand Winery satser millionbeløb på gastro-turisme mellem frugttræerne

Frugtvinsproducenten fra Randers henter store penge på besøgende, som snart står for halvdelen af selskabets omsætning. "Der er ingen tvivl om, at jeg tror meget på gastro-turisme," siger direktøren.

Jens Skovgaard Petersen er manden bag Cold Hand Winery. Foto: Ivan Boll

Kæmpestore egefade med plads til at huse ti spisende gæster skal lægges ud mellem æbletræerne i vineriets baghave på en lille lukket plads. Mellem egefadene skal langborde danne rammen om en restaurant med udekøkken og plads til 120 mennesker, mens et hvidt sejl vil dække for sommerregn.

Sådan lyder fortællingen fra Jens Skovgaard Petersen, manden bag Cold Hand Winerys eksklusive dessertvine fra Randers, der blandt andet flyder fra karafler i en god portion af landets Michelin-restauranter...

BRANCHENYT
Læs også