Erhverv

Norwegians bestyrelsesformand takker af

Foto: AP Photo/Johan Nilsson / TT Foto: Johan Nilsson/AP

Norwegian skal på jagt efter en ny formand for bestyrelsen, efter at nuværende formand, Bjørn H. Kise, har meddelt, at han om få måneder træder tilbage.

Det skriver branchemediet Check-In.

Bjørn H. Kise fratræder stillingen, når Norwegian afholder ordinær generalforsamling i starten af maj. Han har siden 2010 siddet i spidsen for luftfartsselskabets bestyrelse, hvor han igennem mange år har haft et tæt parløb med Bjørn Kjos, der er administrerende direktør i Norwegian.

- Beslutningen om at træde ud af bestyrelsen i Norwegian er udelukkende min. Det har ikke været et let valg, men efter 25 år i bestyrelsen - heraf mange som bestyrelsesformand - er jeg tryg ved, at dette er en rigtig beslutning. Jeg har nu nået en så moden alder, at det er naturligt for mig at lade nye kræfter komme til.

- Dette er også i tråd med, hvad jeg orienterede valgkomitéen om forud for generalforsamlingen i 2018, siger Bjørn H. Kise, der er fra 1950.

Følg serien: 10 idéer, der kan ændre Danmark
Læs om 10 visionære iværksættere og deres idéer. I denne uge dækker FINANS fødevarebranchen, hvor vi ser på fordel og ulemper i forhold til de en af de idéer, som forsøger at bygge verdens med avancerede fødevareprinter.
Læs serien her
BRANCHENYT
Læs også