Erhverv
0

CBS har fået ny formand - valget er faldet på pensionsboss

Torben Möger Pedersen er udpeget til bestyrelsesformand for Copenhagen Business School. Han afløser Karsten Dybvad.

Torben Möger Pedersen er blevet udpeget til bestyrelsesformand for Copenhagen Business School. Foto: Mik Eskestad.

Copenhagen Business School (CBS) har sat navn på sin nye bestyrelsesformand. Valget er faldet på Torben Möger Pedersen, der som adm. direktør har stået i spidsen for pensionskassen Pensiondanmark i 27 år. Det oplyser CBS på sin hjemmeside.

Pensionsbossen afløser Karsten Dybvad, tidl. direktør i DI og nu formand i Danske Bank, der udtræder af bestyrelsen på CBS den 30. juni i år.

Torben Möger Pedersen er bl.a. medlem af bestyrelserne i brancheforeningen Forsikring & Pension, Gigtforeningen Arbejdernes Landsbank og Aalborg Universitet. Den sidstnævnte bestyrelse, hvor Torben Möger Pedersen er næstformand, forlader han dog i forbindelse med, at han træder ind i CBS’s bestyrelse som formand.

Endelig er Torben Möger Pedersen også formand for Danish Society for Education and Business, der grundlagde CBS tilbage i 1917. Det er dog langt fra den eneste forbindelse pensionschefen har til CBS. Han underviser også på CBS’s bestyrelsesuddannelse og så er han adjungeret professor ved CBS.

Det er ikke kun formandsposten, at der bliver skiftet ud i CBS’s bestyrelse. Lilian Mogensen, der tidligere var koncerndirektør i ATP, er også blevet udpeget til bestyrelsen. Hun afløser Lisbet Thyge Frandsen, der trådte ud af bestyrelsen i 2018.


BRANCHENYT
Læs også