Erhverv

Grundig analyse skal sikre det bedst mulige afkast

Home Erhverv har netop indgået et strategisk samarbejde med analysefirmaet Exometric, der skal hjælpe kunderne til bedre investeringer. Det er dog ikke alle kæder, der ønsker at outsource den slags ydelser.

Når nye boligområder og nye bydele skal udvikles, er det i dag essentielt for investorerne at have det bedst mulige beslutningsgrundlag at arbejde med. Det kræver en grundig analyse af danskernes flyttemønster, og derfor har Home Erhverv nu lavet en aftale med Exometric, mens andre kæder foretrækker at lave analyserne internt. Foto: PR/Arkitektgruppen

Der er ikke noget mærkeligt i, at ejendomsinvestorer ønsker det maksimale afkast af deres investeringer. Nogle gange kan det imidlertid være svært at spå om fremtiden, og derfor kan der være megen fornuft i at alliere sig med et analysefirma, som har specialiseret sig i forbrugeradfærd. På den måde kan der opnås viden af afgørende betydning forud for beslutningen om, hvor bl.a. erhvervsejendomme og kommende investeringsprojekter skal placeres. Et nyt samarbejde med analysevirksomheden Exometric skal på den måde være med til at give Home Erhvervs kunder en større indsigt i forbrugeradfærd og markedstendenser.
..

Hvis du allerede har adgang
BRANCHENYT
Læs også