Erhverv

"En ulykkelig beslutning til langt over 100 mio. kroner"

Der er alene Bornholms Regionskommune og bestyrelsen i det kommunale energiselskab Bornholms Energi & Forsyning, der bærer ansvaret for en kostbar ombygning af kraftvarmeværk og en tabt voldgiftssag, mener bestyrelsesformand i varmeselskab i en skarp reaktion på udtalelser fra borgmester Winni Grosbøll.

Foto: Carsten Andreasen Foto: Carsten Andreasen

Bornholms Kommune og bestyrelsen i det kommunalt-ejede Bornholms Energi & Forsyning har ene og alene ansvaret for en ulykkelig beslutning til langt over 100 mio. kr., da man traf beslutning om en ombygning til 125 mio. kr. af sit kraftvarmeværk til kun at fyre med træflis. Det skriver bestyrelsesformand i det forbrugerejede Rønne Vand og Varme (RVV), Ingolf Lind Holm, i et indlæg, der onsdag bringes i Bornholms Tidende.

RVV fik for nylig medhold i en bemærkelsesværdig voldgiftssdag, som Bornholms Energi & Forsyning sidste år anlagde mod varmeselskabet og kraftvarmeværkets største og eneste kunde, der under hele forløbet har protesteret mod ombygningen om de omstændighed, at RVV skulle dække 92 pct. af omkostningerne ved ombygningen...

BRANCHENYT
Læs også