Erhverv

»Min mission har altid været at udbrede en god madkultur for de mange«

Danmarks største madentreprenør, Claus Meyer, skal være med til at give Ikea et kulinarisk løft. Ambitionen med samarbejdet er blandt andet at udbrede en moderne smag af Sverige ud fra dogmerne bag den ny nordiske madtradition.

Claus Meyer skal nu være med til at højne standarden i Ikeas restauranter verden over samt gøre maden grønnere, sundere og mere klimavenlig. Her er han sammen med chefen for Ikea Food, Michael La Cour. Foto: PR Kødfri köttbulle: Ikeas klassiske kødboller kommer fra 2020 i en plantebaseret udgave. Foto: PR

Han var med til at åbne den verdensberømte Michelin-restaurant Noma, der med brændt halm og myrer for alvor satte nordisk mad øverst på dagsordenen verden over. Han har været medarrangør på Haven Festival, der beviste, at bare fordi man er på festival, behøver man ikke slå sig til tåls med halvhjertede madoplevelser...

Hvis du allerede har adgang
BRANCHENYT
Læs også