Erhverv

Kinesisk iværksætter udskyder frokost med Warren Buffett til 31 mio. kr.

En operation for nyresten kom i vejen for verdens dyreste lunch med superinvestoren Warren Buffett.

Justin Sun måtte udskyde sin dyrt betalte frokost til næsten 31 mio. kr. med Warren Buffett, fordi han har fået nyresten. Foto: Nati Harnik.

Hvert år sætter milliardæren Warren Buffett muligheden for at spise frokost med ham på auktion.

Den højestbydende for lov til at møde ham og udveksle ideer og ”pick his brain”. Hele beløbet fra auktionen går til velgørenhed.

Dette års højestbydende var Justin Sun fra Tron Foundation - et blockchain firma, der har skabt cryptovalutaen TRX.

Han betalte næsten 31 mio. kr. eller 4,57 mio. dollars for at få lov til at spise frokosten med Warren Buffett, skriver CNN.

De to skulle torsdag (i morgen) have mødtes på Michelin-restauranten Quince i San Francisco-området, men nu er frokosten udsat.

Justin Sun måtte udskyde sin date med Warren Buffett, fordi han har fået fjernet nogle nyresten og derfor er indlagt på et hospital.

Det er ingen hemmelighed, at Warren Buffett, der også bliver kaldt verdens bedste investor og er en af verdens rigeste mænd, ikke har den store fidus til cryptovalutaer som TRX, Bitcoin mm.

Justin Sun ville derfor benytte lejligheden til at overbevise Warren Buffett om, at han tager fejl og at han burde investere i blockchain-industrien.

Det er 20. gang, at Warren Buffett har sat en frokostaftale på auktion. Alle pengene går til til organisationen Glide, der skal hjælpe ofre for fattigdom, hjemløshed og misbrugsproblemer i San Franciscos Bay Area.

Justin Sun meddeler fra sin sygeseng, at donationen til Glide er blevet betalt.

BRANCHENYT
Læs også